2777
2789
عنوان

وای میشه بیاین

389 بازدید | 37 پست

سلام . بچها بابام راضی نمیشن سگ بگیریم مامانم راضین داداشمم ک بچس هم راضیه تو رو خدا بگین چجوری راضیشون کنم . وضیعت مالی مونم خیلی خوبه همه کار میتونیم بکنیم برا سگ یک عالمه هم تاحالا دربارش خوندم شماها فقط بگین چجوری بابامو راضی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکارش دارین میخاد سگ گیره..  باز الان. همه حمله میکنین واااای نه سگ نجسه راه میره خرابکاری میکنه اینجوریه اونجوریه...  

اینجا تاپیک بزنی فقط میان یچیزی میگن تا برن رو اعصابت 

خدا شماها رو ول کرده هیچ کسم نمیدونه کجاست...♾🔙

تو عمل انجام شده قرار بده بخر بعدا خودش عاشقش میشه😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

واقعا جای سگ یا هر حیون دیگه ای تو خونه نیست مخصوصا آپارتمان ظلم در. حق همون حیوونه بخدا کسایی ک ب نظر خودشون از رو علاقه زیاد دارن اینکارو میکنن نمیدونن چ ظلمی در حق اون حیون زبون بسته میکنن جای حیوون تو طبیعت نه تو چهاردیواری

به نظرم یه پرنده بگیر 

من قبلا سگ هم داشتم ولی بعد یه مدت خیلی اذیت می‌کرد فروختم 

اول چند تا جوجه گرفتم بزرگ کردم که چند تا حرکت یادشون دادم انجام میدادن باحال بود 

بعد یه مرغ عشق و یه عروس هلندی گرفتم دوتاشون حرف میزنن 

اگه توان میلتون خوبه کاسکو یا طوطی البینو هم خوشگلن 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️