2777
2789
عنوان

سوسانو یا سویا؟

7004 بازدید | 42 پست

تو سریال جومونگ سوسانو رو بیشتر دوست دارین یا سویا رو؟ اگه جای جومونگ بودین و قرار بود یکی رو انتخاب کنین برای زندگی،کدومو انتخاب میکردی؟

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه سویا هم خوشگلتره هم خیلی مهربونتره هم باشعورتره حتی شوهرمم قبول داره که سویا بهتره

قبلا که سریال پخش میشد همه پسرا رو سوسانو کراش داشتن🤣من که حالم ازش به هم میخوره

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
منم سویا بیشتر دوست داشتم  البته این دو تا بازیگر یه فیلم دیگه ام با هم بازی کردن  در هم ...

عه چه جالب،نمیدونستم

بچه هابیاین در نظرسنجی به دخترم رای بدید اگر۵نفر بیارید رای بدن ۵هزار شارژ وبه ترتیب تا۲۰هزار تومن ۲۰نفر بیارید میفرستم اگر۱۵تارای دیگه بیارم برنده میشم فقط تا۱۲امشب وقت دارم 

معلومه سویا😂سوسانو یه شوهر دزده😂😂😂

اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!
معلومه سویا😂سوسانو یه شوهر دزده😂😂😂

آره،بیچاره سویا خیلی خوش خیال بود،یه قسمت خدمتکار سویا بهش میگه نمیترسی جومونگ بره با سوسانو،سویا ساده دل میگه نه ما عاشق همیم و این حرفا...🥲