2777
2789
عنوان

چجوری یه رابطه رو تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3338 بازدید | 40 پست
۲۳ سالشه ، خودم ۲۲  اوضاع مالی جالبی نداره ، توی اینستا چندسال پیش باهم حرف میزدیم ، بیرون اتف ...

منم طرفم اداری متولد۶۹ خودم ۷۵ قبلاهم دانشگاهی بودیم ولی منویادش نیس کلی تغییرکردم خوشگل شدم بینی عمل کردم کراش داشتم روش ولی خودش ی هفته پیش شماره داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم طرفم اداری متولد۶۹ خودم ۷۵ قبلاهم دانشگاهی بودیم ولی منویادش نیس کلی تغییرکردم خوشگل شدم بینی عم ...

خیلی ام عالی

ببین اون الان سنش به ازدواج میخوره و قائدتا دنبال تشکلی زندگیِ تقریبا البته بستگی به شخصیتش داره

ولی چیزی که خیلی مهمه اینه که خودتو مشتاق به ازدواج نشون ندی ، خودت باشی ، و اینکه برای هم مثل رفیق باشید ، پسرا عاشق اینن که شریک زندگیشون در وهله اول رفیقشون باشه ، مستقل بودنم خیلی مهمه ، دخترای مستقل جذابن

خیلی ام عالی ببین اون الان سنش به ازدواج میخوره و قائدتا دنبال تشکلی زندگیِ تقریبا البته بستگی به ش ...

اره واقعا همینطوره خیلی خوشگله خیلییییی هم خوشتیپ و باشخصیت باادب رفیق خودم ازش خوشش اومد خخخ

اره بهش گفتم سرکارمیرم ولی خیلی وقته نمیرم حالامیخام بگم زدم توکارجدیدتری مثلاارایشگاه..اره اصلامشتاق ازدواج نشون نمیدم بگه چ هول..قراراول مهمع

اره واقعا همینطوره خیلی خوشگله خیلییییی هم خوشتیپ و باشخصیت باادب رفیق خودم ازش خوشش اومد خخخ اره ب ...

راحت باش، اعتماد به نفس داشته باش ، شمرده صحبت کن ، زیادم ارایش نکن😂❤

راحت باش، اعتماد به نفس داشته باش ، شمرده صحبت کن ، زیادم ارایش نکن😂❤

وای استرس گرفتم خدایی....نمیدونم چرابراهیچکس خجالت نکشیدم ولی برااین بشردارم سکته میزنم😄

وای استرس گرفتم خدایی....نمیدونم چرابراهیچکس خجالت نکشیدم ولی برااین بشردارم سکته میزنم😄

طبیعیه بابا ، از هیجانه ، ولی کنترلش کن نزار بفهمه استرس داری ، اعتماد بنفس یادت نره