2821
2789
عنوان

سیگار کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 23664 بازدید | 26 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قلیون بکش قلیون خوبه ضررش کمتره🗿

قلیون که خیلی میکشم 

جدید پیشنهاد بدید

بوس دو سیب رو دوس دارم ولی چون سنگینه نمیکشم 

بلوبری و شیر نارگیل و پرتقال خامه و.. ام تکراریه 

یه متوسط خوب پیشنهاد بدید

نکش عزیزم  حیف ریه هات نیست😂  من نمیدونم اخیرا چه مدی شده همه دارن سیگار میکشن احساس میکنن دیگ خفن ترین ادم روی زمین شدن🤦🏽‍♀️😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نکش عزیزم  حیف ریه هات نیست😂  من نمیدونم اخیرا چه مدی شده همه دارن سیگار میکشن احساس میکن ...

ینیا عاشقتونم 

خوبه گفتم خوشم‌نمیاد از بودم بدم میاد فقط سوال پرسیدم

ینیا عاشقتونم  خوبه گفتم خوشم‌نمیاد از بودم بدم میاد فقط سوال پرسیدم

گربه رو دم حجله میکشن😂از الان میگیم که فردا نری بکشی  ما دوست داریم😌

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا