2777
2789

برابره دعای خیری که در حقم کردین به زندگیه خودتون برگرده 

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای آرامش روحی چی خوبه بخونیم ؟

نمماز واجب، صلوات

نسخه زیر تا جایی که میتونی انجام بده

ورزش سنگین به خصوص شنا

1_ در صورتی که مشکل کلیه و فشار خون ندارید، ده تا آمپول ب کمپلکس ایرانی هر دو روز یا سه روز یکی یا هر پنج روز یکی، بسته به میزان ضعف تا ده تا تموم شه. بعد هم هر ماه یکی. البته اگر ضعف بدنی شدید دارید تا هفته ای یه دونه هم مجازید
2_هر شب قبل خواب و هر صبح ناشتا، نصف گردو، نصف ق م زنیان، نصف ق چ سیاهدانه بریزید توی دهان و مثل آدامس بجوید و با یه لیوان آب جوش و گلاب و عسل قورت بدید.
3_ هر شب پنج تا هفت دانه انجیر و یه قاشق مویز طبیعی که با آفتاب خشک شده روتوی نصف لیوان آب گرم بریزید و صبح نصف دیگه رو آب جوش بریزید و به جای صبحانه بخورید، خود انجیر و مویز رو هم بخورید. نیم ساعت بعدش می تونید صبحانه بخورید.
3_در طول روز به جای چای، آب جوش اگه دوست داشتید با بیدمشک و گلاب قاطی کنید و بخورید
4_ در کل شربت بیدمشک و گلاب زیاد مصرف کنید

4_گاوزبان گیلانی ، استخدوس، بابونه، نعنا، گل محمدی، بادرنجبویه، سنبل الطیب، میخک
از هر کدوم یه کم بگیر و هر روز یکیش رو دم کن و یه لیوان صبح و یه لیوان عصر بخور.
فقط گاوزبون و استخدوس رو قاطی کن.
دوغ و سرکه رو هم کلا ترک کن.
5_تا سه ماه روزی دو تا کپسول فرفورت گاین اگه مشکل کبدی ندارید

۶.قرص گیاهی آرامبخش ریلکس هرب بگیرید از دارو خونه یا اینترنتی. روزی دو تا بخورید. عصاره گل ساعتیه. عالیه