2777
2789

ببین من تاپیکای قبلیتم خوندی ..این هیچ علاقه ای نداره فقط هم داری خودتو کوچیک میکنی .منم همچین کیسی داشتم .دیشبم ازت پرسیدم اسمش پیمان نیس جواب ندادی..چون عین کیس من بود رفتاراش انداختمش بیرون از زندگیم الان خودش دوباره برگشته منم نمیخوامش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم سعی کن احساساتتو کنترل کنی طرفش نرو ازش فاصله بگیر. اگه اومد سمتت ک چ بهتر ولی اگه نیومد بدون براش مهم نیستی اینقدر خودتو کوچیک نکن ی زمانی میاد ک وقتی یاد این رفتارت بیافتی همش افسوس میخوای ک چرا این کارارو انجام دادی برای خودت و احساست ارزش قائل شو امیدوارم تا دیر نشده ب حرفم برسی. چون اگه نخادت خودتم ک بکشی طرفت نمیاد فقط تو خودتو اذیت میکنی 

سرگروه بنفش💜سرگروه آبی💙مانکن‌های زیبا 🌸🌸

گلم تاپیکاتو دیدم‌

ایشون اگرم کیس دیگه ای تو زندگیش نباشه، از رفتارش معلومه دلش با تو نیست

خودتو کوچیک نکن، حال بدتو نشون نده بهش. بی اهمیت باش و رها کن

اگه خواستت‌ که با بی اهمیتیت‌ ترس از دست دادنت میره سراغش و برمیگرده بهت و اگرم نمیخوادت‌ که نمیاد و تکلیف تو هم مشخص میشه

بیشتر ازین خودتو تحقیر نکن. ارزش خودتو حفظ کن

عزیزم تاپیکاتو دیدم متاسفم ک اینو میگم ولی ایشون ادم زندگیت نیس و این ی رابطه سمیه

الانم ک کات نشه بعدا با هزار تا وابستگی کات میشه

یکم فک کن

درکت میکنم

ولی خب...بهترهاینده نگر باشی!اگ بخادت نمیزاره بری

گلم تاپیکاتو دیدم‌ ایشون اگرم کیس دیگه ای تو زندگیش نباشه، از رفتارش معلومه دلش با تو نیست خودتو ک ...

من این آقا رو خیلی امتحان کردم...خیلی بهش گیر دادم

هربارم سربلند بیرون اومده از امتحانام

ینی اگه میخواست مخالف میل من باشه منم صد درصد ازش متنفر میشدم

حالا ایشون هراز گاهی خستس....کاراش پیش نمیره... منم ک وابسته و عاشق....بهش گیر میدم اونم چون حوصله نداره جواب نمیده

ولی خب من برای دردو دل با شما میام تاپیک میذارم

نظرات شما حالمو بهتر میکنه

من این آقا رو خیلی امتحان کردم...خیلی بهش گیر دادم هربارم سربلند بیرون اومده از امتحانام ینی اگه م ...

اها اگه مطمئنی دوست داره پس خداروشکر 

اینجور موقع ها درکش کن، زیاد گیر نده و سوال نکن، مردا از این مدل زنها خوششون‌نمیاد، از برنامه روزت بگو بدونه تو هم کار داری