2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار

264 بازدید | 33 پست

بعد اذان میخوایم بریم مسافرت ولی الان دیدم تقریبا 7تا کیسه برنج کرم کرده و پره کمدیم که برنجاس پر شابرکه نمک وسیر زدم ولی بازم میترسم اگه کسی براش این اتاق افتاده بگه چکار کرده که کرما از بین رفتن

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›

تو سایه پهن کنی میرن

ولی اکع سیر گذاشتی ولش کن

بزارش جای خنک توسایه. برگشتی پهنش کن تو سایه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اونا شاپرک نیست، همون کرمان تبدیل به شاپرک میشن، همه چیزم سوراخ می کنن، توی همه چیز میرن و تخم میذارن، باید همه ی خوراکی هاتو بریزی تو شیشه ی در دار ،درشونم سفت ببند، منم دقیقا همین شد اعصابم خرد شد تا ریشه کنشون کردم، کلیم آجیل مجبور شدم بریزم بره

برا من ۱۵کیلو کرم زد چندش بود برام اخه هم سفیده هم شبیه دونه برنجه و خیلی زیاد بود 

دیگ دور ریختم 

جلو افتاب چن ساعت پهن کردم نرفتن 

دلم میخواد بدونی؛هیچ چیز وسط این دنیا دائمی نیست؛نه حال بد، نه روزای بد،نه حال خوب،‌ نه روزای خوب‌،نه حرفای قشنگ، نه آدمای دوست‌داشتنی،نه نفرت، نه خشم، نه حس کینه و بدبختی،نه آرامش و خوشبختی،پس آروم باش، غصه نخور و خودتو اذیت نکن و اجازه بده خدا ❤️خودش به بهترین نحو ممکن درستش کنه
منم یه کیسه برنجم کرم زد و شاپرک گذاشت هرچیم سیر و نمک گذاشته بودم فایده نکرد متاسفانه😑

نمکش باید زیاد باشه تو سایه پهن کنی میره 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
عزیزم اونا شاپرک نیست، همون کرمان تبدیل به شاپرک میشن، همه چیزم سوراخ می کنن، توی همه چیز میرن و تخم ...

اره میدونم نمیدونستم چه اسمی بزارم براش😂

چ حیفم هست

دلم میخواد بدونی؛هیچ چیز وسط این دنیا دائمی نیست؛نه حال بد، نه روزای بد،نه حال خوب،‌ نه روزای خوب‌،نه حرفای قشنگ، نه آدمای دوست‌داشتنی،نه نفرت، نه خشم، نه حس کینه و بدبختی،نه آرامش و خوشبختی،پس آروم باش، غصه نخور و خودتو اذیت نکن و اجازه بده خدا ❤️خودش به بهترین نحو ممکن درستش کنه
عزیزم اونا شاپرک نیست، همون کرمان تبدیل به شاپرک میشن، همه چیزم سوراخ می کنن، توی همه چیز میرن و تخم ...

تا روی حوله پرن یک کیسشو دخترم پاک کرد بقیشو نمیدوتم چکار کنم