ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعد از ۱۲ سال تکراری نشده شماها معیارتون چیه که ۶ ماه نشده زده میشید دنبال هیجان بهترید
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
من تو مرز نامزدیم میترسم وقتی ازدواج کنم همه چی تکراری شه همه روزا همه کارا هیچ کاری برای انج ...
منم تو دوران عقد افسردگی گرفتم فکر میکردم با ازدواج دنیام تغیر میکنه کلا حالم بد بود از اینکه دارم ازدواج میکنم .ولی بعدش بهتر شدم .ازدواج یجوریه تا واردش نشی و یکسال حداقل زیر یه سقف نباشی نمیفهمی که واقعا خوبه یا بد .چالش و تغیرات زیادی برای هردوطرف داره و اگه دیدی این تغیزات میتونه سازنده باشه توام باهاشون همراه شو اینجوری زندگی برات شیرین تره و البته شریک زندگی هم خیلی مهمه که اخلاق و رفتارش چجوری باشه (ولی من فکر میکنم ادما وقتی ازدواج میکنن چه زن چه مرد باید سعی کنن همدیگرو بهتر کنن و باعث ارتقاع هم بشن
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
فدای تو ...عزیزم تو دوران عقدت هم هروقت احساس نگرانی کردی یا حس کردی بعضی فکر و حرفا برات سنگینه حتما خیلی اروم با همسرت در میون بزار ...بزار اونم بدونه دلیل استرس و ناراحتی تو چیه اینجوری بیشتر درکت میکنه
منظورم از هیجان مثلا اون اولا خیلی ذوق و شوق و اینا داشتم خیلی بیشتر اهمیت میدادم به پوشش و اینا ولی ...
مگه چند وقته با همید
که دیگه برات لباس و اینا مهم نیست
من همظاهر خودم
هممال همسرم برام مهمه که تمیز و مرتب باشیم
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊