2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 26 پست
:( اگه ادم درستی نیست اخلاقش بده ادم نیست جدا شو .

از طلاق میترسم

نمیدونم چم شده

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
چون دیگه رو سیاه شدم پیش خونوادم

چون ازدواج ناموفق داشتی؟

عاشق معشوق بودید؟

هر چی باشه بهتر از اینه که هر روز استرس تو رو داشته باشن

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بجه نداری  مشاوره گفته جدا شو  ماددت میگه جداسو خودت میگی اشتباه کردم برگشتم پس دل ...

همه میگفتن شوهرت پولداره با اخلاقش بساز

منم گفتم شاید بتونم درستش کنم

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
چون ازدواج ناموفق داشتی؟ عاشق معشوق بودید؟ هر چی باشه بهتر از اینه که هر روز استرس تو رو داشته باش ...

نه خونوادم سه ساله میگن جدا شو

همه میگفتن شوهرت پولداره با اخلاقش بساز منم گفتم شاید بتونم درستش کنم

بدی ها شوهرت چیه

خوبیاشم بگو

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
بدی ها شوهرت چیه خوبیاشم بگو

عصبیه،بد دهنه،هیچ اختیاری ب ادم نمیده،الانم کلا دو تا النگو خریده میگه پسش بده،بعد میره پولاشو خرج اینو اون میکنه،

صب تا شب خابه گهگاهی سرکار میره،شب تا صبم پای قلیونه

خوبیاش:مسافرت میبره و نفقه خوبی میده

نه اينطوري نگو هممون تو زندگي اشتباهايي داشتيم بعضي چيزا رو ميشه تحمل كرد بعضياشو نميشه درست نميش ...

ینی بعد طلاق پشیمون نمیشم؟

ینی بعد طلاق پشیمون نمیشم؟

اگه واقعا ب اون حدي رسيدي ك ميدوني نميشه درست كرد يا واقعا نميشه تحمل كرد جدا شو

باز همه چي ب خودت برميگرده اگه صبر و تحملت بالاس ميتوني ادامه بده باهاش

من تجربه طلاق نداشتم

خودمم در واقع مث توام شديدا از طلاق ميترسم ولي همه ي سختيا رو ب جون خريدم و دارم تحمل ميكنم

حتي قبلاً اوضاع زندگيم خيلي افتضاحتر بود

اگه واقعا ب اون حدي رسيدي ك ميدوني نميشه درست كرد يا واقعا نميشه تحمل كرد جدا شو باز همه چي ب خودت ...

همین فکرا اذیتم میکنه