2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

470 بازدید | 26 پست

من نمیتونم تو این زندگی بمونم😭😭😭😭😭

از طلاقم میترسم

مادرم خودشو زد گفت جدا شو

گفتم نه زندگیمه

دوس دارم خودکشی کنم

😭😭😭😭😭😭😭😭

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦🏼‍♀️عزیزم برو مشاور یا روانشناسی کمکت میکنه گلم این گریه نداره ک 

ماهم داریم از هم میپاشیم پدرم بخاطر بی کاریشو بی پولی دیونه شده هعی روزگار هعی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

چرا ای  پربازدید من

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
🤦🏼‍♀️عزیزم برو مشاور یا روانشناسی کمکت میکنه گلم این گریه نداره ک  ماهم داریم از هم میپاشیم ...

مشاوره گفت برنگرد من برگشتم

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود

نه بابا چرا خودكشي

قشنگ بشين فكراتو بكن

يه مشاور خوب برو

حرفاتو بزن تو آرامش تصميم درستو بگير

خوبياي شوهرتو بببين بدياشم ببين

بعد تصميم بگير ببين ارزش زندگي داره باهاش يا نه

بچه داری

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
از خدا صبر بخواه عزیزم بگو بهت صبر بده بی تابی نکن. تابتونی یه تصمیم درست بگیری

نمیتونم

اشتبا کردم برگشتم

نه بابا چرا خودكشي قشنگ بشين فكراتو بكن يه مشاور خوب برو حرفاتو بزن تو آرامش تصميم درستو بگير خو ...

چون دیگه رو سیاه شدم پیش خونوادم

نمیتونم اشتبا کردم برگشتم

اگه بجه نداری 

مشاوره گفته جدا شو 

ماددت میگه جداسو

خودت میگی اشتباه کردم برگشتم

پس دلیلت واقعا چیه