2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا مهربانتر و رئوفتر و توبه پذير تَر از انست كه محروم كند بنده دلشكسته ي ضعيفِ ذليلِ اميدوارش را !

لطف خدا بيشتر از جرم ماست ، نكته ي سربسته چه داني خموش ( حافظ) 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
خدا مهربانتر و رئوفتر و توبه پذير تَر از انست كه محروم كند بنده دلشكسته ي ضعيفِ ذليلِ اميدوارش را ! ...

ی متنی از شیخ رجب علی خیاط خوندم بخاطر اون اینطور فکر میکنم

این کاربری دست دو نفر است
همش میترسم خدا توبمو قبول نکرده باشه میدونم مهربونه  اما میگم نکنه خودمو گول میزنم

شما نبايد خدا را قضاوت كنيد . خدا به اندازه ايمان و اميد ما به ما ميبخشه . پس اميد و ايمانت رو قوي تَر كن. 

كاملا پشيمان و رنجور باش از گناهت ، خدا خودش ميبينه و رحم ميكنه انشاءالله !

من يقنط من رحمة الله الا القوم الكافرون.

يعني از رحمت خدا نا اميد نميشود الا قوم كافران .

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
ی متنی از شیخ رجب علی خیاط خوندم بخاطر اون اینطور فکر میکنم

پس انهمه متن درباره ي رحمانيت و غفوري خداوند چه؟!!

روزانه ذكر خدا كن و بگو يا تواب يا تواب يا تواب ، يا غفار الذنوب ، يا غفار الذنوب ، يا غفار الذنوب .

اينجوري رابطه ات را با خدا نزديك كن . حكمت توبه هم همينه كه به خدا نزديك بشيم . بايد توبه از ته دل باشه و با ذكر زياد و ندامت و پشيماني از انجام گناه و تلاش براي جبران ان .

إن الحسنات يذهبن السيئات.

كارهاي خوب زياد انجام بده از جمله نماز ، و نماز اول وقت ، صدقه ، هر كار خوبي كه حسنه محسوب بشه تا گناهت بواسطه ان از بين بره ( محو بشه) و اگه حق الناس هست كه بايد رضايت طرف رو بگيري . و يا براش طلب خير كني....

ان الله يغفر الذنوب جميعا.

خداوند همه گناهان را ميبخشد 

ولي اين نبايد باعث بشه كه ما در انجام گناه گستاخ بشيم بلكه هماره بايد ترس خدا را در دل داشته باشيم تا بطرف گناه كشيده نشيم و اگه خدايي ناخواسته مرتكب شديم زود برگرديم و توبه و استغفار زياد بكنيم و به پذيرش توبه امان اميدوار باشيم ... 

قران رو با معني بخون ، بهت ارامش ميده ...