2777
2789
عنوان

خواب اموات

287 بازدید | 23 پست

4 ماه میگذره که عزیزم فوت شده ولی اصلا خوابشو یک بارم ندیدم هرشب هرساعت بهش فکر میکنم ولی تو خوابم نمیاد سوره یاسین میخونم نمیاد زیارت عاشورا میخونم نمیاد تو خوابم بم بگین چیکار کنم خوابشو ببینم.....

چه سوره ای باید بخونم چیکار کنم که حتمی بیاد😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۹ ماه خواهر زادمو از دست دادم اصلا تو خوابم نمیاد 😔

خستم بخدا قطع امید کردم از همه چی حس میکنم اون دنیا اصلا وجود نداره وگرنه اگه داشت زجه های منو میدید التماسای منو میدید

۱۱ رکعته. تو نت سرچ کنید. خبلی دلواپسی نه؟ من امشب میخونم برای عزبزتون اگ قابل بدونید

خیلی ممنونم بخدا ی دنیا ازت ممنون میشم واسم بخونید ایشالا هرچی از خدا بخوای بهت بده

اسمش شیرینه. 

خیلی ممنونم بخدا ی دنیا ازت ممنون میشم واسم بخونید ایشالا هرچی از خدا بخوای بهت بده اسمش شیرینه.&nb ...

حتما عزیزدلم خدا رحمتش کنه... من امشب میخونم. ولی دستورش سرچ کن از نت. اینقدر این نماز ارومت میکنه و بهت ارامس میده خودتم تعجب میکنی حتما بخون

حتما عزیزدلم خدا رحمتش کنه... من امشب میخونم. ولی دستورش سرچ کن از نت. اینقدر این نماز ارومت میکنه و ...

من فقط با دیدنش آروم میشم فقط ببینمش 😔این همه سوره یاسین خوندم زیارت عاشورا خوندم التماس کردم نیومد با نمازم نمیاد

من امشب برای ارامس شما و اون مرحوم میخونم. اگ اروم شدی و ب خوابت اومد بهم بگو 

حتما حتما تا آخر عمرم دعات میکنم ممنونم ی دنیا ازت...

و اینکه میشه بهم بگید چطوره که خودمم ی روز بخونم