2777
2789
عنوان

حال بد قبل پریودی

459 بازدید | 12 پست

تروخداااا ی پشنهاد بدین من یکم آرامش داشته باشم 

همیشه ی خدا ۴ ۵روز قبل پریودم انقدددد روحیاتم بهم میریزه ک حد نداره

مثلا همین امروز چون مامانم گف "کم حوصله شدیا" بغض کردم یا  همین الان چون نتم ضعیف بود برا سایت جوری زدم زیر گریه انگار بدبخت ترین آدم دنیام🥲با هر چیز کوچیکی گریه میکنم بغض دارم حتی با آهنگ شاد 

تروخدا بگین چیکار کنم بهتر شم

کاش منم روحی. بودم...من از یک هفته قبل پریودی سر درد دارم افت قند دارم بی جونم سرد گرم میشم بی حالم اصن یه بساطی مداوم اشک میریزم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم روحی. بودم...من از یک هفته قبل پریودی سر درد دارم افت قند دارم بی جونم سرد گرم میشم بی حالم ...

نهه اینحوری نگوووو این با قرص حل میشه چون منم خیلی دل دردی و سر دردی ام ولی روحی بده چون کسی درکت نمیکنه فک میکنن الکیه مخصوصا مردا

نهه اینحوری نگوووو این با قرص حل میشه چون منم خیلی دل دردی و سر دردی ام ولی روحی بده چون کسی درکت نم ...

چ قرصی بخورم 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن