2777
2789
عنوان

ملکه

242 بازدید | 10 پست

ملکه ریاضی :  توییتی 👇

دخترم امسال میره آمادگی . دیروز بردیمش مدرسه که با مخیط آشنا بشه . تو سالن ورودی مدریه عکس یه تا زن موفق رو زده بودن که یکیشون مریم میرزاخانی بود . بغض کردم که یه مدرسه ابتدایی توی امریکا کسی رو به عنوان الگو به کودکان معرفی می کنه که تو کشور خودش غریبه .

دخترم الگوی خوبی داری ❤

فک کردم میخوای تعلیق شی😂

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کردم میخوای تعلیق شی😂

🙃 اصولا توی این تاپیکای حاشیه ای میریم ولی تاپیک های درست و حسابی نه اگه مضمون رو توی عنوان میاوردم یه بازدیدم نمیخورد ( همون جمله ی کسی که توی کشور خودش غریبه 🙃 )

🙃 اصولا توی این تاپیکای حاشیه ای میریم ولی تاپیک های درست و حسابی نه اگه مضمون رو توی عنوان میاوردم ...

عاره دقیقا 

همه دنبال حاشیه ایم

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
بیشتر ببینید
تو ایران خیابون و مدرسه به اسمشه، هر چند ایشون با علمش در خدمت اقتصاد آمریکا بوده کمترین کار رو براش ...

در ایران هیچ خیاباتی بنام ایشون نیست در یکی از شهرهای فرانسه خیابانی بنام ایشون وجود داره 

مدرسه هم فقط یکی هست اونم در مناطق محروم 

در همه کشورهایی مثل ایران و افغانستان و پاکستان و عراق و... وقتی یک نفر در سطح جهانی خوب باشه مسلما باید بره جایی که بتونه کامل از توانایی هاش استفاده کنه و بیشترین امکانات داشته باشه و مردم هم اینو درک میکنن و به هموطنشون افتخار میکنن فقط تو ایرانه که اونم یه عده کم طلبکارن ‌...

موقع فوت ایشون در تلویزیون تسلیت گفته نشد و هیچ مسئولی هم واکنش خاصی نداد فقط مثل یه خبر عادی که انگار هیچ ربطی بهشون نداره اون لا به لا اعلام کردن ...

علمش در خدمت اقتصاد آمریکا بود چون اقتصاد ایران هر کی هر کی دزدیه و اصلا نیاز به توضیح نداره اگه فضای سالمی وجود داشت خیلی از نخبه ها حفظ میشدن ایران رتبه اول فرار مغزها رو داره یه خانمی بود  توی همین نی نی سایت خودش و شوهرش دکتری از شریف داشتن چون واسشون کار درست و حسابی نبود و بهشون بها نمیدادن رفتن کانادا یکی از آشناهای ما ایران توی اسنپ کار میکرد دید اینجا شرایط خوبی نداره الان استرالیا توی یه شرکته بنامه با درآمد خوب و کلی از رتبه برترهای کنکور که جدیدا یه آماری هم ازشون در آوردن که توی این چندسال همه آمریکا کانادا استرالیان حالا شما بگو مشکل از این همه آدمه یعنی چندتاشون وطن فروش ؟؟؟ نه مشکل از سیستمه که همه رو فراری داده این دنیا به ما یه کشور توش فقط بخوایم زندگی کنیم نه اینکه به فکر مهاجرت باشیم بدهکاره  

در ایران هیچ خیاباتی بنام ایشون نیست در یکی از شهرهای فرانسه خیابانی بنام ایشون وجود داره  مدر ...

داستان تعریف نکن، اینجور افراد فقط دنبال منافع خودشونن ، کلی نخبه تو زمینه پزشکی و نانو و هسته ایی و... تو ایران دارن برا مردم و کشور ایران تلاش میکنن، برای پیشرفتش سختی میکشن، نه فقط دنبال لقمه راحت و آماده باشن افتخار اونایی که رفتن برا منو شما نون و آب نمیشه، کل حرف من همینه ،  بسلامت