2777
2789
عنوان

پریودی🙂

263 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

ماه پیش پریودم ۲.۵ روزه بود

این ماه هم با کلی تخفیف ۳ روزه شد😂

قبلا تاپیک زدم اکثرا گفتن کیست و...

استرسم بیشتر شد

الان نگرانم واقعا....

کسی پزشکی هس یا تجربه داره راهنماییم کنه🥲

چیکار کنم که مثل قبل بشم

قبل این دوماه عادی بود همچی

مجردم،و اینکه به واسطه ی شغلم توی این دوماه استرس تجربه کردم،خیلی استرس و نگرانی و ناراحتی دارم تو زندگیم

ممکنه از استرس کم شده باشه دوره پریودی؟

و اینکه ازمایش دادم کم خونی دارم به حدی که زیر چشام گود رفته

ممکنه از کم خونی و استرس باشه!؟

من قبلا اینجوری تایم پریودم کم نشده بود و حتی زیاد از حد نشده بودم،اضافه وزن ندارم که بگم از چاقیه

😥😥😥😥😥😥راهنمایی کنید

چی بخورم چیکار کنم

راه حل سنتی دارید بگیدددددد

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ ورزش ستگین میری تاثیر داره ولی عادیه

من چون رزمی میرفتم دوروزه بود دکتر گفت عادیه

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
عزیزم من پزشکم سوالات رو دونه دونه بپرس 

دقیقا نمیدونم چی باید بپرسم،پریودم تایمش کم شده به طوری که روز سوم پاکم،مجردم هستم،و این منو نگران کرده ک میتونه کیست باشه؟

عزیزم من نمایندگی سویق برند اوا فود هستم 

برای مشکل کم خونی و پریودت محصولات مناسبی داریم و جتی بدنتم قدی تر میشه

مشاوره رایگان میدم بهت 

دوستی میدم 

رضایت مشتری ها مونم بالاس

تاییده وزارت بهداشت داریم

ی بار استفاده کنی مشتری ثابت میشی😍😘

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
مادر من الان ۳ماه پریود نشده همین امروز دکتر رفت و بهش گفتن کیست داری حالا دیگه نمیدونم شرایط شماهم ...

من پریود میشم اما تایمش کمه

دقیقا نمیدونم چی باید بپرسم،پریودم تایمش کم شده به طوری که روز سوم پاکم،مجردم هستم،و این منو نگران ک ...

این محصولات کاملا کاملا طبیعیه 

بدون عوارض 

از مغزیجات و .....

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
دقیقا نمیدونم چی باید بپرسم،پریودم تایمش کم شده به طوری که روز سوم پاکم،مجردم هستم،و این منو نگران ک ...

نه عزیزم کیست کمتر از دو روز اتفاق میوفته شما استرست رو کم کن اگر مجردی فعالیت بدنی بیشتری داشته باش اما اگر ورزش کاری کاملا طبیعیه

اگ ورزش ستگین میری تاثیر داره ولی عادیه من چون رزمی میرفتم دوروزه بود دکتر گفت عادیه

ورزش نه ولی توی محل کارم فعالیت بدنی بالایی دارم چون تو ساحل کار میکنم هی مسیرو متر میکنم و راه زیاد میرم و حتی موقع رفتن به خونه هم پیاده میرمو میام مسیره طولانیو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز