2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینی که بهت میگم صددرصد جواب میده 

اول ی شب تاصبح موهاتو با سس مایونزفراوان آغشتع کن 

بعدش برو حموم موهاتو شستی باشامپو ی دورم با نرمم کننده وازاین شونه قدیمیا شونه کن بعد که اومدی بیرون موهات خشک شد موهاتو با الکل سفید قشنگگگگ خیس کن دیگه ولش کن تاخشک شه نشوریش

بعد تمام روسریات بارویه بالشتها رو باآب داغ بشور

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
نهههه الکل بزنه که موهاش میشه خشک خشک

ن والا من زدم هیچ اتفاقیم نیفتاد

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
نهههه الکل بزنه که موهاش میشه خشک خشک

دوستمم همینطوری درمان شد🤣

نمیریزه؟؟خشک شدنش مهم نیس،هم شپش میره هم رشک؟؟

ن نمیریزه فقط الکل سفید نری ازاون صعنتیا بخری!!! 

برا من هردو درمان شد فقط دیگه خلاصه هروزباید بایدموهاتو چندباراون شونه قدیمیا شونه کنی و تند تند بری حموم

ن نمیریزه فقط الکل سفید نری ازاون صعنتیا بخری!!!  برا من هردو درمان شد فقط دیگه خلاصه هروزباید ...

من امروز فهمیدم اومدم رو *غن زیتونو خالی کردم رو موهام قشنگ یساعت دوساعتی بود،بعدش شستم با شامپو و تاید و اینا،میخواستم امشب رنگ بزارم یسریا گفته بودن تاثیر داره،حالا نمیدونم بزارم یا کلا برم با الکل بشورم

شونه قدیمیا کدوما منظورته

من امروز فهمیدم اومدم رو *غن زیتونو خالی کردم رو موهام قشنگ یساعت دوساعتی بود،بعدش شستم با شامپو و ت ...

بنظرم اول ازهمه سس مایونزبذار رشکاو ششا خفه بشن