2777
2789
عنوان

عشق ۷ساله‌ی من

387 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من ۷سال با اقایی درارتباط بودم خیلی عاشقانه ،صمیمی، بعضی اوقات دعوا ولی توی دعواهامونم عشق معلوم بود الان کات کردیم یه روز سر ی مسئله خیلی کوچیک دعوامون شد و داد و بیداد کرد ک نمیتونم دیگه ادامه بدم و تفاوت فرهنگی داریم منم فکر کردم ی دعواس و اشتی میکنیم اما اشتی نکرد بعد از ۱۱ روز بهش زنگ زدم دیدم از همه جا بلاکم با هزار زور و التماس با یه خطدیگ زنگ زدم و جواب دادگفت نمیشه، تفاوت فرهنگی داریم تو بخاطر من حاضر نیستی پوششتو محکم تر کنی(بنی مثل خاهراش پیش محارمم روسری دامن باشه) و از این حرفا و منم عصبی شدم و دعوا کردم قطع کردم و تمام، ی روز بعد از یک ماه و نیم بهش زنگ زدم قبلش با بابام دعوام شده بود کلی گریه کردم اونم گفت چی شده و طاقت گریه هاتو ندارم منم دلم پر بود گفتم همه‌تون تنهام گذاشتید و قطع کردم خواست باز توضیح بده ک نمیشه بهم برسیم گفتم نمیخام بگی دوباره خداحافظ حالا فردا تولدشه خیلی حالم بده چطور تونست تنهام بزاره، ما ک انقدددددر عاشق بودیم، همه دنیامو باختم انگار ... بنظرتون با این رابطه چکار کنم؟ الانم پشت ازمون وکالتم دست و دلم ب درسم نمیره، بنظرتون تولدشو تبریک بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه غرور داشته باش

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
ولش کن چند سال دیگه ب این روزادمیخندی .یادبگیری تنهای قوی باشی با ی دعوا مث بچه ها دنبال آغوش گرم نب ...

بعد از سه ماه هنوزم نفسم بالا نمیاد..... وقتایی ک با بابام، یا کسی دعوام میشه، یه مشکلی برام پیش میاد انقدددر به وجودش نیاز پیدا میکنم مثل بچه ها بغضم میترکه و بهش زنگ میزنم

بعد از سه ماه هنوزم نفسم بالا نمیاد..... وقتایی ک با بابام، یا کسی دعوام میشه، یه مشکلی برام پیش میا ...

اینا علائم وابستگی منم ازین روزا داشتم الان فکرشم نمیکنم .قوی باش ،دیگه هیچوقت بهش زنگ نزن جوابشم نده ،خودتو قانع کن آدم تو نبود ،لیاقت تو عشقه

به تازگی ۲۵ سالم شده

حیفه عمرتو با غصه برا چنین آدمی هدر نده. درستو بخون،حودتو بشناس ایا تو دوس داری مث خواهرش باشه پوششت؟ اگه نع چرا باید خودتو مجبورکنی .دنبال آدم خودت باش

اصلا تماس نگیر وقتی میگه نه چرا التماس میکنی شایدم واقعا اختلاف فرهنگی دارید

میدونم بهانه بود، من خیلی چیزا رو تحمل کردم بخاطرش، کارش رستوران داری بود توی یه شهر دیگه ۶ماه ی بار ب زور میدیدمش همش دوری، شبا دیر میومد،وسط چت خابش میبرد، هیچی از این رابطه و اون چیزی ک اسمش خوشی باشه باهاش تجربه نکردم بجز دیدارامون .... ولی همیشه عاشقش بودم، متعهد بودم، اصلا نمیدونم چی بگم یه زن شوهردار رو تصور کن خود خود منم

سلام..هیچ دو نفری صد در صد شبیه هم نیستن..تو ازدواج درصد زیادی تشابه مهمه..درصدی تفاوت و درصدی تفاهم.

بعضی موارد اون قدر مهمن که ما حاضر به تغییر نیستیم..اما بعضی مواردو می شه تغییر داد..ضرری به جایی نمی زنه..

اگه واقعا بحثش سر حجابه اشکالی نداره یه کم طبق خواستش عمل کنی..اگه بقیه موارد اوکی هست

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز