2777
2789
عنوان

رل مجازی زدم

751 بازدید | 14 پست

سه سالی میشه رل زدم اونم مجازی رابطمون فقط در حد چت کردن سادس خیلی پسر خوبیه خوشتیپ مهربون دوسش دارم ولی من الان دو دلم  نمیدونم چیکار کنم حس میکنم بعدا چیزی جز پشیمونی در انتظارم نیست . آخه من هنوز درسمو تموم نکردم برا خودم هدف دارم میخوام بهشون برسم اما انگار یا باید عشقو عاشقیو بچسبم یا باید درسو....

خیلی سر در گمم هم دوسش دارم هم انگار آیندم باهاش تباه میشه😭😭

یبارم ندیدیش؟

کجاست که تو این ۳ سال همو ندیدین؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتونه

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

تهش هیچی نیس یهو به خودت میای و میبینی چقدر وقتتو و خیلی چیزای دیگه رو الکی تلف کردی

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    

سلام 

چند سالتونه شما و اون آقا؟

به نظرم درس جدی تر بگیری بهتر چون برای این رابطه ها زمان هست اما اگه کنکوری هستید واقعا حیف یکی از مهمترین سال های زندگی ات فدا کنی .

باز هم نظر خودت

درستو بخون. درس تو رو در اینده به جایی میرسونه.

دانشگاه بری دیدت باز تر میشه با افراد جدید اشنا میشی با خودت میگی چه ساده بودم مجازی عشق و عاشقی راه انداختم

اون اگه واقعا دوستت داشت یه بار حضوری میدیدت

یبارم ندیدیش؟ کجاست که تو این ۳ سال همو ندیدین؟

شهرامون خیلی از هم فاصله داره 

اون خاست بیاد منو ببینه ولی من خانوادم خیلی گیرن هربارم بهونه آوردم اونم چیزی نگفته

من ۱۷  اون ۲۵

هوسه و فراموش میشه 

بیخیال 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)