2777
2789
عنوان

حس شششششم😈🔥

92 بازدید | 23 پست

امروز ندیدم اگر هستی بیا😂💔

اگرم نیستی درموردم حدس بزن تا منم برا تو حدس بزنم 😋شاید درست گفتیم 😂🔥

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر بلده بگه واقعا 

آینده من چی میشه آرزوهایی که تو دفترم نوشتم میرسم بهشون بعد چند وقت بهشون میرسم ثروتمند میشم من 

شوهر سابق هرزه ام چطوری تاوان و تقاص پس میده امضام بخون متوجه میشی 

خواهرم با پسرخالم ازدواج میکنه خوشبخت میشه 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
بفرمایید ک من کنکور قبول میشوم یا خیر 😐😂

😂😂😂 هیچکی نیومد...

رشته ات انسانیه؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بنظرت ملاقات دارم باهاش؟ ۱۰ روزه دیگه گفته میاد 

من حس ششم نیستما همینجوری بخوام برات حدس بزنم به نظرم همو میبینین ولی دقیق طبق برنامه پیش نمیره زمانش 

نه تجربی عب نداره من هسم

به نظرت این یارو برمیگرده نکبت یا نه؟! اصن دوسم‌دارع؟!

چند سالمه

زیر ۲۵؟!