2777
2789
عنوان

دعوا سر شام

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 47 پست

شوهر من کارم ندارهروز اولش

ولی خب اگر دوسه شب پشت سرهم بشه دیگه صداش درمیاد

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

دیگه محل نمیذاری

حرف نمیزنه

صورتشو اونور میکنه

حرف میزنم جواب نمیده چشماشو میبنده

بعد ک میگم چته

با عصبانیت میگه پس شامت کو

این چه وضعیه

اون از دیشبت اون از ظهرت اینم از الان

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخشش لازم نیست اعدامش کنید.

علامت گذاریش با خودتون😁

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
من نامزدم خیلی درکم میکنهه میگ اگر درد داری کاری نکن استراحت کن  حالت خوب بود بعدش انجام بده ...

الان گرمین فعلا بزار بعد عروسی میفهمی واقعا اخلاقش چیه

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
دیگه محل نمیذاری حرف نمیزنه صورتشو اونور میکنه حرف میزنم جواب نمیده چشماشو میبنده بعد ک میگم چته ...

بگو نتونستم بچه نیستی که نفهمی الان باید درک کنی برو بیرون یچی بگیر منم ظعیف شدم خودت درک نداری که

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
هنو نامزدیه.تو نامزدی معمولا بهترین وجهه خودشون رو نشون میدن.برو تو زندگی بعد بیا بگو

ن همچین آدمی نیست 

دروغ نمیگه 

از دروغ گفتن بیزاره

ما همیشه سر این جور مسائل صحبت ک مشورت میکنیم 

حتی ب مادرشم کمک میکنه 

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
بیخیااال.. بگیر بخواب اگر درد داری.... من هیچیم نیست اما حال ندارم پاشم😶شامم نذاشتم هنوز

مشکل اینه اگه میگفت من گشنمه و قشنگ حرف میزد میگفت یه غذای بهتر بذار حرفی نبود

میتونستم گوشت چرخ کنم کباب تابه ای بذارم

منتها بعد داد و فریاد که دیگه ساعت 9 وقت شام خوردنه؟ 😐😐😐

حالا خوبه سوالتون شوهراتون فقط در مورد پختن یا نپختن  غذاست اگه مشول منو داشتین چیکار میکردین 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
دیگه محل نمیذاری حرف نمیزنه صورتشو اونور میکنه حرف میزنم جواب نمیده چشماشو میبنده بعد ک میگم چته ...

بیچاره راس میگه دیگه مسکن بخور دردت آروم شه خب.. من با اینکه پریودام سنگینه همیشه ولی غذام سر موقع حاضره همسرت میره سرکار خسته برمیگرده انتظاراتی داره خو.. غذا هم یبار حاضری میشه دیگه شما جگر و نمیرو درس کردی 

شوهرت که خیلی بی درکه.دراین شکی نیست.ولی‌اگه شاغل بودی چیکار میکردی؟؟کارتو ول میکردی؟؟

وقتی سنگین میشه پریودم اره. واقعا نمیتونم تکون بخورم

عزیزم، شما که تقریبا می‌دونی کی پریود میشی. هفته قبلش هر خورشتی درست کردی، اندازه دو وعده درست کن.تصفش رو بزار تو فریزر.

تو اون هفته که پریودی حداقل سه چهار مدل خورشت داری، گرم کن، یه کته هم بزار کنارش که کارت خیلی سبک میشه اینطوری ... 

بعدشم که خونریزیت کم میشه و میتونی به کارت برسی.

من اینکار رو میکنم.

اگر خیلی حالم بده باشه، یه وعده از بیرون میگیرم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃