pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 عنوان بهش چی بگم؟بیاین 97 بازدید | 13 پست از دوستم یه چیزی گرفتم(قیمتشو یه هفته پیش پرسیدم امروز ازش گرفتم)الان بخام کارت ب کارت کنم واسش بنظرتون دوباره بپرسم ازش که چقدر بزنم یا نه؟؟چی بگم بهش؟چه پیامی بدم بهش؟ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡 1401/06/17 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 بپرس ازش چی بگم دقیقا؟؟ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 بگو گفته بودی فلان قیمت اره؟ بگم مثلا۷۰۰ بزنم درسته؟؟یا بگمچقدر بزنم؟؟(یکم باهاش تعارف دارم😬) دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35111 چی بگم دقیقا؟؟ بگو میخام واست کارت ب کارت کنم چقد گفتی قیمتو بعد اون بت میگه " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35111 بگو با تخفیف حساب کن،چقد بزنم کارتت 😑😂 " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 بگو میخام واست کارت ب کارت کنم چقد گفتی قیمتو بعد اون بت میگه گفتم شماره کارت بفرسفرستاده نوشته قابلی نداره دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
n11_11 عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 864 بگم مثلا ۷۰۰ بزنم درسته؟؟ یا بگم چقدر بزنم؟؟ (یکم باهاش تعارف دارم😬) اره همینو بگو از آینه بپرس نام منجی ات را🪞🪄
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35111 گفتم شماره کارت بفرس فرستاده نوشته قابلی نداره بگو سلامت باشی چقد قرار بود بزنم؟😑 " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 بگو سلامت باشی چقد قرار بود بزنم؟ 😑 باش😁 دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 بگو،یکی دیگه هم برا همسایمون میخوام،برا اون چقده اها باشه میگم😐 دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡