2777
2789

نه عزیزم اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر نمیکنم خطرناک باشه احتمالا همانژیوم کبد باشه که چیز خطرناکی نیست خودتم تو گوگل بزنی میبینی

استرس نداشته باش به دکتر نشون بدین 

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا کسی هم نمیدونه ببر پیش دکترت فقط اینجا استرس میدن برای منم همینجوری بود بعد تو سونو های بعدی چ ...

دکترا که بیشتر استرس میدن بردم پیش دو تا دکتر داخلی و متخصص میگه من سر در نمیارم ببر گوارش

ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
نه عزیزم اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر نمیکنم خطرناک باشه احتمالا همانژیوم کبد باشه که چیز خطرناکی نیس ...

ممنونم‌ پیش دکتر متخصص داخلی بردم چنان نگاه کرد میگه من نمی‌دونم ببر گوارش اونم فوق تخصص

ممنونم‌ پیش دکتر متخصص داخلی بردم چنان نگاه کرد میگه من نمی‌دونم ببر گوارش اونم فوق تخصص

خب خدا خیرش بده که گفته نمیدونم ما یبار رفتیم دکتر داخلی یه چرت و پرتی گفت که سکته کردیم بعد بردیم متخصص خندید گفت اصلا چیز مهمی نیست. همون که گفته من نمیدونم بهترین کار و کرده. کلا برای کبد باید ببرید متخصص گوارش

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
خب خدا خیرش بده که گفته نمیدونم ما یبار رفتیم دکتر داخلی یه چرت و پرتی گفت که سکته کردیم بعد بردیم م ...

مممنون از توجهتون عزیزم

سلام عزیزم میشه بپرسم سونو‌کبدتون چی شد دکتر چی کفت

سلام عزیزم خوب هستین؟بله دکتر های مختلف بردم همشون گفتم چیز مهمی نیست بهش کاری نداشته باش

بله چند ساله گرید یکه خدا رو شکر مشکلی ندارن

منم سونو دادم گفت گرید 1 ھست

حالا چند روزہ رژیم غذایی میگیرم روغنو حذف کردم

کہ 1 ماہ دیگہ مجدد سونو بدم ببینم اومدہ پایین

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
منم سونو دادم گفت گرید 1 ھستحالا چند روزہ رژیم غذایی میگیرم روغنو حذف کردمکہ 1 ماہ دیگہ مجدد سونو بد ...

انشالله میاد خوب میشید نگران نباشید با رژیم خیلی ها خوب شدن براتون دعا میکنم شما هم من رو دعا کنید گرفتار دوا درمون دکتر نسیم انشالله کسی راه دکتر و بیمارستان نیفته