2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش منم بمیرم

منم حالم خیلی خیلی خیلی بده الکی میخندم بقیه فکر میکنن خوبم ولی از تو داغونم با چشمهایی که تازه عمل کردم گریه ام رو در میارن و حالمو بدتر میکنن😭😭😭😭😭😭😭فقط بخاطر مامانمه که خودکشی نمیکنم

منم حالم خیلی خیلی خیلی بده الکی میخندم بقیه فکر میکنن خوبم ولی از تو داغونم با چشمهایی که تازه عمل ...

من حتی نمیتونم تظاهر کنم 

دیگ ی جوری شدم مامانم میگ میخوای گریه کنی گریه کن اشکالی نداره 

حق گوی اعظم😎
اگه خودکشی درد نداشت بیا توی خوابم بهم بگو اصلا درد نداره خیالت راحت🤣🤣

درد خودکشی مال این دنیا نیست واگر هم باشه فقط یه لحظه هست ،درد اصلی مال اون دنیا هست که نه تموم میشه ،ونه قابل تحمله ،

اونی که فکر میکنه با خودکشی راحت میشه ،خیلی اشتباه میکنه

درد خودکشی مال این دنیا نیست واگر هم باشه فقط یه لحظه هست ،درد اصلی مال اون دنیا هست که نه تموم میشه ...

چجوری بااین همه فشار روحی میشه قوی موندو زندگی کرد🥺

چجوری بااین همه فشار روحی میشه قوی موندو زندگی کرد🥺

عزیزم قیل از شما افرادی بودن که فشار روحی داشتن وبا محکم بودن صبوری بر غم دلشون غلبه کردن ،شما نه اولین نفری ونه اخرین نفر ،فقط سختی های زندگی باعث میشه که شما محکم تر وابدیده تر بشید وارزش تون توزندگی بیشتر بشه. ،خودکشی برای انسانهای ضعیف هستکه طاقت مقاومت ندارند. 

شما میخوای خودتو بکشی بعد نگران زن گرفتن شوهرت بعد مرگتی؟ول کن خواهر من معلومه  شوهرتو دوست داری به عشق همون زندگی کن برو جلو تا به جاهای خوبش برسی 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست