2777
2789
عنوان

حس ششم

112 بازدید | 20 پست

سوال بپرسید

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی  ازدواج  میکنم؟؟؟ شغل  شوهرم  چیه

دقبلا ازدواج داشتی درسته؟

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

حستون راجب من و شخص موردعلاقم؟؟ اخرش چی میشه؟؟

دولتی قبول میشم؟؟شغل ایندم جیه؟؟ممنون میشم به سوالام جواب بدین ۵ صلوات براتون فرستادم استارتر 

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
باردارم پسره یا دختره؟

پسر

حست راجب من و شخص موردعلاقم؟؟ اخرش چی میشه؟؟ دولتی قبول میشم؟؟شغل ایندم جیه؟؟ممنون میشم به سوالام ج ...

ادمی با انرژی بالایی شخص مورد علاقه ات بهت نزدیکه قبولی دانشگاه داری‌دولتی