میگن باید سونو واژینال بری تا دیروز هیچ علائمی نداشتم از دیشب که ترسیدم انگار یکی از دوستام خواب می ...
عزیزم چراانقدر استرس میدی به خودت بتات خیلی طبیعی بالا رفته الانم دکتر بری هیچکاری نمیکنه فقط الکی باید پول سونو بدی نگران نباش من چهارهفته واژینالم دادم هیچی مشخص نبود چون جنین خیلییی ریزه
دوست عزیز چرا هی استرس الکی به خودت میدی، خونریزی داری؟ درد شدید لگن و رحم و دل داری؟
😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜 خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه 9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
بتات خوبه مال من ۲۵۰ بود برای سونو هم عجله نکن بزار ۸ هفته برو گلم
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤