2777
2789
عنوان

مسافرت رفتن تنهایی شوهر

395 بازدید | 12 پست

سلام بچه.خانواده شوهرم قراره یه مسافرت چندروزه برن خونه یکی از دوستان.شوهرم گفت خودمونم بریم باهام تماس گرفتن دوس دارن ک خودمونم بریم خونشون.خب ما چون امسال چندباری رفتیم خونشون گفتم دیگه نمیام و مزاحمشون نمیشیم دوس ندارم ب کسی زحمت بدم.حالا شوهرم میگه من دوس دارم برم و با پدر و مادرم میرم تو دوس نداری اجباری نیست برو خونه مامانت تا برگردم.ب نظرتون چیکار کنم؟از یه طرف دوس ندارم از یه طرف هم دلم نمیخواد شوهرم تنها پاشه بره

سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...

برو باهاشون

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید ی جای دیگ مسافرت مقصد رو جوری انتخاب کنین ک موقع برگشت روز اخر رو برید خونه دوستتون و با خانواده همسر برگردید.

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

برید ی جای دیگ مسافرت مقصد رو جوری انتخاب کنین ک موقع برگشت روز اخر رو برید خونه دوستتون و با خانواد ...

کلا هروقت میریم یه شب تا دوشب بیشتر نمی مونیم

سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...