2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 39 پست
من که پسرم اختلال گفتارداره و تو مکالمه خوب نیس،نابودم نابووووود همونایی ک تو نوشتی ،میدونم درکت میک ...

سلام عزیزم لطفا پادکست هایه خانم دکتر ولا موسوی رو گوش کنید تو گوگل سرچ کنید و گوش کنید.کانال تلگرامشون هم برید عالیه مادرا صحبت کردن بسیار راهگشاست .اگه بچتون گوشی و تلویزیون میبینه قطع کنید حتی کتابخونی زیاد هم باعث علائم اتیسم میشه و حتی عنواع اهنگ ها و حتی شعر خوانی زیاد هم برایه بچه خوب نیست و البته اسباب بازی هایه موزیکال شاید تعجب کنید ولی همه ی اینا تک تک در بچه ها علائم اتیسم ایجاد کرده و نمونه هاشو من گوش دادم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم لطفا پادکست هایه خانم دکتر ولا موسوی رو گوش کنید تو گوگل سرچ کنید و گوش کنید.کانال تلگرام ...

تبلیغ این دروغگوی کثیفو نکنین لطفا اه مادرا دامنتونو میگیره ها

روان به اصطلاح شناسی که خودش تو خارجه ولی برا مادرای ایران نسخه میپیچه

دروغگوی بزرگ که یکسال وقت بچه ی منو تلف کرد

نمیبخشمش و حلالش نمیکنممممم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تبلیغ این دروغگوی کثیفو نکنین لطفا اه مادرا دامنتونو میگیره هاروان به اصطلاح شناسی که خودش تو خارجه ...

سلام عزیزم تبلیغ نیست من پسرم با روش خانم دکتر درمان شده و خداروشکر چون نتیجه دیدم به همه میگم .ان شاالله بچه ی شما هم خوب میشه .

سلام عزیزم تبلیغ نیست من پسرم با روش خانم دکتر درمان شده و خداروشکر چون نتیجه دیدم به همه میگم .ان ش ...

دروغه

برا اتیسم جواب نیس

فقط برا تاخیر گفتار

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دروغهبرا اتیسم جواب نیسفقط برا تاخیر گفتار

امتحانش ضرری نداره چرا اینقدر میترسید ؟هر کاری که راحت باشه یعنی جواب نمیده؟یعنی چند ماه امتحان کردنش و اینکه بچه علائم بهبودیش شروع بشه بهتره یا اینکه ببرید کلی عذابش بدید و پول بدید و هر روز بهتون بگن اینا هیچ وقت خوب نمیشن.این خانم که از کسی پولی نمیگیره تجربیات و دانششونو رایگان در اختیارمون گذاشتن من فقط به خاطر تشکر بعد درمان پسرم و دخترم یه نوبت گرفتم اونم گروهی بود ۴۰۰ دادم همین و تمام .

تبلیغ این دروغگوی کثیفو نکنین لطفا اه مادرا دامنتونو میگیره هاروان به اصطلاح شناسی که خودش تو خارجه ...

ببینید عزیزم برایه بعضی ها دیرتر جواب میده بستگی به بچه و اسیبی که دیده داره.من دارم تو اطرافم که تا ۷ سال یا ۶ سال حرف اومدن .من کامل روزه ی الکترونیک گرفتم هیچ صدایی برایه بچم نذاشتم حتی کتاب داستان نقاشی انیمیشن حتی اباب بازیاشم محدود کردم فقط یکی دوتا میزارم براش که توجهش به ما جلب بشه نه اونا باید موزیکالم نباشه.یه محیط با عشق بهش دادم و مثل یه بچه ی عادی باهاش رفتار کردم حتی یه وقتایی دعواشم کردم .مواقع کلیشه بغلش کردم تا اروم بشه واقعا عالی جواب داد باورتون نمیشه تا چند ماه پیش اصلا به باباش علاقه نداشت الان میبینتش غرق در شادی و هیجان میشه میپره بغلش .ان شاالله شما هم شاهد معجزه باشید توکلتون به ائمه و خداوند باشه .

امتحانش ضرری نداره چرا اینقدر میترسید ؟هر کاری که راحت باشه یعنی جواب نمیده؟یعنی چند ماه امتحان کردن ...

من یکسال رفتم و نشدددددمن و دوستانم که تو کروهش بودیممممم

و الان این تاپیکو زدم که کسی دبگه امیدواهی نبنده

قطع محازی عالیه ولی درمان نیست

من یکسال رفتم و نشدددددمن و دوستانم که تو کروهش بودیمممممو الان این تاپیکو زدم که کسی دبگه امیدواهی ...

امشب تو کانال تلگرامشون یه ویس جدید گذاشتن از مادری که تا ۴ سالگی رفته دکترو کاردرمان و اینا بعدم الان دوسالو نیمه روش خانم دکترو رفته و نتیجه گرفته برایه بعضی ها طول میکشه ناامید نشین .همین ناامید شدنتون انرژی منفی میده به بچتون .منم روزی نیست که به یاد بچه ها و مادرایی مثل خودم نباشم .خدا همه ی بچه هارو سالمو سلامت نگه داره.