2777
2789
عنوان

اوتیسم

608 بازدید | 39 پست

زندگیتون رو نابود میکنه.مثل جارو برقی همه چیز رو میبلعه!از اعصابتون تا انرژیتون روحیه تون پولتون وقتتون و روابطتون آرزوهاتون.مثل سیل همه چیز رو با خودش میبره.خسته ام خسته!😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا من از نزدیک با بچه های اوتیسم تا حدی آشنایی دارم، جالب اینجاست خیلی وقتها یه بچه اوتیسمی باعث طلاق پدر و مادرش میشه، بس که اذیت میکنه، دیگه معمولا والدین خسته میشن طلاق میگیرن، اون طفل معصوم هیچ که اوتیسم داره حالا میشه فرزند طلاق هم

من که پسرم اختلال گفتارداره و تو مکالمه خوب نیس،نابودم نابووووود همونایی ک تو نوشتی ،میدونم درکت میکنم قشنگ،از بچه داشتن متنفرشدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من که پسرم اختلال گفتارداره و تو مکالمه خوب نیس،نابودم نابووووود همونایی ک تو نوشتی ،میدونم درکت میک ...

سلام گلم پیج دکتر والا موسوی رو تو اینستا دنبال کنید ایشون ظاهراً اوتیسم رو درمان میکنن خیلی هارو دیدم که ایشون رو معرفی میکنن و داخل پیجشون زدن که اوتیسم درمان داره کامتاون رو دیدم گفتم بهتون بگم اگه نتیجه دیدید برام دعا کنید 

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
سلام گلم پیج دکتر والا موسوی رو تو اینستا دنبال کنید ایشون ظاهراً اوتیسم رو درمان میکنن خیلی هارو دی ...

ممنون عزیزم.حاجت رواشی انشالله

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡