2777
2789
عنوان

متاهلا یه لحظه

120 بازدید | 4 پست

از آشنایی تا عقد شما چقدر طول کشید و اینکه کجاها با هم قرار میذاشتید تا صحبت کنید؟ اگر مشاوره رفتید بگید نتیجه داشته یا نه؟ ممنون میشم از راهنماییتون

۵سالو خورده ای دوست بودیم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

من دوست بودم با همسرم ولی رابطمون زمان دوستی خیییلی رسمی بود.نامزد کردیم بعد ۷ماه نامزد بودیم که اهل دو استان مختلف بودیم همسرم میومد خونمون میموند ولی دو طبقه بود که طبقه پایین تنها میموند یا با برادرم باهم بودن و برای دیدن هم اصولاً میرفیتیم کافی شاپ یا کنار دریا یا پارک و پیاده روی .من میرفتم استانشون هم فقط بیرون همو میدیدیم برای خرید عقد هم مامانشون خدا رحمت کنه تماس گرفتن به مامانم گفتن اجازه میدین ناهار بیان خونمون؟مامانم گفت بله.و تنها باری بود که تنها رفتم خونشون و همیشه با برادرم دعوت میشدم خونشون بعد عقد هم که همه چی حل شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوست بودم با همسرم ولی رابطمون زمان دوستی خیییلی رسمی بود.نامزد کردیم بعد ۷ماه نامزد بودیم که اهل ...

عشقتون پایدار و مانا😘😘😘

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !