2777
2789
عنوان

تاخیری

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 22 پست
طعم  شنیدم داره.موندم چه مارکی بخرم چون میگن خاردار هم هست

آهان ندانم 

کلا اطلاعاتی ندارم چون خوشمون نمیاد ازش 🙁

ولی برام سوال شد چرا طعم و مزه داره ؟ قابل درک نیست برامو

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چه مارکی بخرم خب.گرونم نمیخام. میگن خار دار خوبهـ؟؟

کدکس

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان
مگه طعم داره ؟ 🙄 مدل گفته عاخه 😕😕

اره بابا انار هس یخی هس موز هس البالو هس

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان
خواهشا درباره هر موضوعی تاپیک نزنین‌ ...خیلی زشته این سوالو میتونی از دکتر داروخونه که خیلیا خانم هس ...

نه اتفاقا جاش همینجاست.اینجا هم خانما هستن.اقایی هم اگه وجود داشته باشه از بیشعوریش هست.

نه اتفاقا جاش همینجاست.اینجا هم خانما هستن.اقایی هم اگه وجود داشته باشه از بیشعوریش هست.

اخه اگر جاش اینجاست چرا به جوابت نرسیدی؟ که دوباره تاپیک جدید زدی😂😂😂تحلیل کردنت قشنگه😁 پس بدون جاش اینجا نیست خانم محترم