2777
2789

منم دارم چندماهه

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم

تورم سمت راست لوزه هم دارم .شما چیکار کردید

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تورم سمت راست لوزه هم دارم .شما چیکار کردید

عزیزم من ی سال پیش رفتم ام ارای مشکلی نبود

تا اینکه چند روز پیش هم رفتم ک دیسک مهره سه و چهارم گردن دارم ک باعث تنگی فورامینال شده

ی دکتر گفت خفیفه ولی درد دارم زیاد حالا میخام ب دکتر دیگه هم نشون بدم

عزیزم من ی سال پیش رفتم ام ارای مشکلی نبود تا اینکه چند روز پیش هم رفتم ک دیسک مهره سه و چهارم گردن ...

عزيزم منم ديسك دارم بعد از فيزيوتراپي چند ماه خوب بودم الان سرم بي حس ميشه دستام هم بي حس ميشه شما چيكار كردين الان حالتون چطوره 

عزيزم منم ديسك دارم بعد از فيزيوتراپي چند ماه خوب بودم الان سرم بي حس ميشه دستام هم بي حس ميشه شما چ ...

عزیزم منم دیسک و تنگی کانال مهره 3 و 4 گردنی دارم 

اما 4 تا دکتر نطرشون این بود ام ارای نزدیک ب نرماله ودرلتون مربوط ب دیسک نمیشه 

من دردام همچنان ادامه داره و با کار کردن وحشتناک خسته از زندگی هستم

عزیزم منم دیسک و تنگی کانال مهره 3 و 4 گردنی دارم  اما 4 تا دکتر نطرشون این بود ام ارای نزدیک ...

الهي عزيزم 

من ام ار اي ندادم شما درداتون به چه شكل هست من قبلا عضلاتم گرفتگي شديد داشت اما الان به نظرم عصب ها تحت فشاره 

دستو پام درد ميگيره سر انگشتام درد ميكنه و بي حس ميشه كار نميتونم بكنم سردرداي بدي ميگيرم اگه توي ماشين بشينم كه واويلا ميشه 

درد شما چه حالتي هست ؟

الهي عزيزم  من ام ار اي ندادم شما درداتون به چه شكل هست من قبلا عضلاتم گرفتگي شديد داشت اما ال ...

عزیزم چرا نمیری ام ترتی اولین کاری ک میکتی برو ام ارای شاید مال اعصابته