2777
2789
عنوان

خدا آدمش کرده

140 بازدید | 9 پست

مادر همسرم خیلی اذیتم میکرد چون من آروم بودم و ساده . باعث شد که خونه ای که پدرشوهرم به اسم همسرم زده رو از دستش بگیره .اما همسرم متاسفانه از سادگی حرفی نزد فقط من رفت و آمد رو کم و کم کردم سالی یه بار.یه سال و نیم پیش پدرشوهرم فوت شد.ارث رو درست و حسابی بهمون نداد.با اینکه پول زیادی تو بانک داشت پدر شوهرم و زمین هم داشت.اما ما تا حدودی با پولای که بهمون رسید و پس انداز قبل خونه و ماشین گرفتیم.الان هم همسرم موقعیت شغلی ارتقاء پیدا کرده الحمدالله..دوماهیی هست عروس جدید اومده خونش .دوماهه جاری دارشدم.پیش همه فامیل گفته

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

اون عروسم فرشته بوده قدرشو ندونستم.الان عروس جدیده گفته حرف زیادی بزنی از خونم میندازمت بیرون.

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه از لج ما خونه سه میلیاردی رو به اسم پسرش کرده.البنه ما رضایت ندادیم ولی وکالت گرفته از دخترانش که بدن به این پسرش .واونا سهمی نداشته باشند.فقط از لج ما خدا گذاشته تو ماسش

وای چه حاری ای داری بااین جاریتم رفت وامدنکن 

نه عزیزم من با هیچکدام رفت و آمد آنچنان ندارم

سرت به زندگیت باشه حوصله داری....آرامش ت بهم نزن...خودشون میدونن وبس

آره عزیزم.کاری ندارم بهشون ولی اینقدر از من میترسید که پول بالا بکشم و همه چیرو داد به اون پسرش .الان خدا جوابشو داده و گفته اون یه فرشته بوده.به همه گفته خدا محازاتم کرده

بعضیا آدم نمیشن فقط از مکانی به مکان دیگه منتقل میشن

منظورت متوجه نشدم گلم؟منظورت مادر شوهرمه.اون که آره.یه زر زرو به تمام معنا که هست

منظورت متوجه نشدم گلم؟منظورت مادر شوهرمه.اون که آره.یه زر زرو به تمام معنا که هست

منظورم اینه گاهی با اظهار ندامت و خودشیرینی ادای خوب شدن رو در میارن تا باز جاشون عوض شه و برن خونه یکی دیگه و بشن همونی که بودن

البته خیلی سعی کردم بدبین نکنم کسیو ولی پرسیدی منم چیزی که تو ذهنم بود گفتم