2777
2789
عنوان

شوهر مامانی!!

1622 بازدید | 38 پست

بچه ها ما عقدیم و با هم زندگی میکنیم یکساله الان رفته سفر بعد ۶ ماه خونه مامانش واسه ۱۰ روز  

بعد شبا پیش مامانش میخوابه 

خودش یبار گفت 

اخه مگه شوهر مامانشه؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معلومه مثل من زجر کشیدی ازشوهر بچه ننه

راپورت شام ناهار ساعت خواب و بیداریم همش دست مادرشوهرمه 😂😂😂😂کلا باید مامانش بدونه چیشدهههه ..هرچند مادرشوهرم آدم خوبیه ولی دیگه آدم بعضی وقتا رد میده 

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐
یکم بیشتر توضیح میدی؟

اینکه مادرشو بیشتر از من دوس داره و اولویت زندگیش اونه اگه اسمشو بیارم فورا می‌ره بهش میگه واسه اینکه حمایتشو داشته باشه بعدشم هرکاری کنم گزارش میده آرامش ندارم تو زندگیم این مشکلم بر میگرده به مشکلات مادرشوهر با شوهرش که عقده ای بار اومدن میشه و پسرش هم میشه شوهرش هم پسرش بشدت وابستگی و جهنم شدن زندگی اینده پسر این قضیه خیلی مهمه خیلی حواستو جمع کن شوهرم میگه مادرم هرچی بگه هرچی حتی غلط درسته درسته بگه بمیر میمیره

راپورت شام ناهار ساعت خواب و بیداریم همش دست مادرشوهرمه 😂😂😂😂کلا باید مامانش بدونه چیشدهههه ..هرچ ...

مثل من با این تفاوت که مادرشوهرم حس رقابت حسادت داره انگار من هووشم متاسفانه شوهرمم این وسط حرف می‌بره واسش نمی‌ذاره رابطمون خوب بشه همش دشمن کنه مقصر اصلی هم شوهرمه مادرشم بی تقصیر نیست نمیگه این دیگه خودش زندگی داره ولش کنم بابا بسه چی بگم بریدم واسم دعا کنید

پدر شوهر و مادر شوهر با هم مشکل دارن؟

بله داشتن از قدیم و دارن و نتیجه اینکه حتما خانواده طرف تو ازدواج مهمه که همسر آینده تو فضای دعوا بحث قهر بزرگ نشده باشه که تبدیل بشه به یه آدم بچه ننه و عقده دار که مادرش از خودش بدتره و باهم تیم بشن علیه عروس بدبخت

مثل من با این تفاوت که مادرشوهرم حس رقابت حسادت داره انگار من هووشم متاسفانه شوهرمم این وسط حرف می‌ب ...

عزیزم کلا مردای الان بیشتر به مادراشون وابسته ن و کلا حریم خصوصی حالیشون نیست این وسط هم مادره بدش نمیاد اینجوری باشه ...ایشالله درست میشه گلم الهی آرامش نصیب قلب پاکت بشه

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐
راپورت شام ناهار ساعت خواب و بیداریم همش دست مادرشوهرمه 😂😂😂😂کلا باید مامانش بدونه چیشدهههه ..هرچ ...

فقط اونجاش که می‌دونی کل روز با مادرش تلفنی درمورد تو حرف میزدن و بدتو میگفتن بعدش میاد خونه طوری رفتار می‌کنه که انگار نه انگار دوس دارم خودمو بکشم چرا مرد انقد دو رو سخن چین محاله دعوا کنیم نره بگه خسته شدم