2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😥

92 بازدید | 6 پست

خانمه تاپیک زده بود من چقدر مادر بدی ام...

پس من باید چی بگم😭

از وقتی پدرومادر برادرم تو بورس همه چیزشون از دست دادن من شدم یه دیوونه، بچه هام رو رسیدگی نمیکنم، افسردگی گرفتم، دعواشون میکنم،  کتک گاهی😰

همش فکر اینم که بتونم برا اونها کاری کنم، 

اصلا به یاد بچه هام نیستم😭

اصلا دست خودم نیست ، روانی شدم،

توروخدا سرزنشم نکنید فقط راهکار بدید بهم چکار کنم،

آرومم  کنید

عزیزم میدونم اونام خانوادتن و نگرانشونی ولی خدا خودش هوا شونو داره تو الان خودت یه خانواده داری ک مسئولیتشو باید قبول کنی درواقع خانواده ی اصلیت الان خودتو بچه هاتین 

اونام خودشون میدونن بالاخره چیکار کنن 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همه ممکنه پیش بیاد عزیزم اول از همه خودت و ببخش بغدش با یه مشاور صحبت کن قطعا میتونه کمکت کنه اینم بدون روحیه خراب تو نه تنها کمکی بهشون نمیکنه بلکه نگرانی تو رو هم اضافه میکنه به مشکلشون فقط و فقط ا‌گه قوی باشی میتونی بهشون کمک کنی

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

عزیزم اینو یادت باشه پول میادمیره ولی رفتار تو با بچه هات رو آیندشون زندگیشون خیلی تاثیر داره مهم تره .زندگی همینه پر از مشکلات گرفتاریه ولی بچه هات انتظار رفتار خوب دارن ازت نمیدونن که تو دل ذهن تو چی میگذره محبت میخوان 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

این بورس چه‌ به سر مردم آورد😭

اولیش خودم

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪