2821
2789
عنوان

206sdیا کوئیک s

155 بازدید | 13 پست

خانما ما خودمون ۲۰۶sdداریم مدل ۹۶ که پارسال باهاش چپ کردیم و الان بخاطر چپی بودنش کلی تو سرش خورده و حدود ۱۰۰ تومن افت قیمت پیدا کرده ...حالا بماند که چقد سر خرید ماشین و تصادف و تعمیرش ضرر کردیم 

حالا شوهرم میگه اینو بفروشیم یدونه کوییک بخریم تا این به خرج نیوفتاده ...اخه خرج ۲۰۶ خیلی سنگینه

بنظرتون کوییک چجور ماشینیه؟سواریش خوبه ؟کیا دارن راضی هستین؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من R داشتم

ماّشین کم خرج میخوای پراید

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من R داشتم ماّشین کم خرج میخوای پراید

عزیزم ما ماشینامون همیشه سمند و پژو ۲۰۶ بوده ....الان اصلا یه حالیم که میخایم کوئیک بگیریم ....

کم خرج نمیخام .میخام حداقل سواریش خوب باشه

ینی درحد پراید ؟سواریش چطوره راضی هستی عزیزم ؟یه سرچ تو سایت زدم انگار اکثرا ناراضی بودن

ببینین از نظر بدنه و قدرت موتور و سیستم تعلیقش که نلرزه بهتر و جون دار تر از پرایده،ولی به خوبی پژو اصلا نیس

ولی اونجوری نیس که بگم ماشین بدیه

راضیم ازش ولی توقع نداشته باشین یه چیز عالی تحویلتون بدن.در حد تردد روزمره ولی کار منو راه میندازه.

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع
ببینین از نظر بدنه و قدرت موتور و سیستم تعلیقش که نلرزه بهتر و جون دار تر از پرایده،ولی به خوبی پژو ...

میگن موتورش خیلی صدا میده و صدا داخل اتاق ماشین میاد .واسه شماهم اینطوره ؟و اینکه واسه شما کوئیک s?مانتور داره؟

من دارم تقریباً ی ۸ماهی هست خوبه راضی ام فقط صفحه کلاچش مشکل داره که گارانتی گفت بیار عوض میکنم.از پ ...

ممنون عزیزم .واسه شما کوئیک s؟مانتور هم داره ؟

و اینکه میگن بدتش خیلی نازک و ضعیفه و رنگش هود به خود پاک میشه درسته؟😑

میگن موتورش خیلی صدا میده و صدا داخل اتاق ماشین میاد .واسه شماهم اینطوره ؟و اینکه واسه شما کوئیک s?م ...

نه مال من r ئه ساده اس

نه صدا نمیده اصلا

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع