2789
عنوان

پرستار بچه

188 بازدید | 11 پست

دوستم شاغله شوهرشم شاغله میخوان واسه دخترشون پرستار بگیرن ولی نگران خونه ان، خونشون انقدر بزرگه اشیا قیمتی خلاصه دوستم خیلی حساسه سر وسایلش میترسه خلاصه میگه نمیخوام دوربین مداربسته بزارم حتما پرستار میفهمه این حرفا که میگه راهی هست بشه پرستاره نفهمه توخونه دوربین مدار بسته هست توخونه؟میخواد ببینه بابچش چطور رفتار میکنه پرستار

چرا نفهمه؟؟؟بفهمه بیشتر حساب کار دستش میاد

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر خواهر دست رو دلم نزار من در شرایط دوستت بودم دوتا پرستار گرفتم عوض کردم یکی از یکی بدتر نمیزاشت دوربینم بزارم خود بچه ها رو دیدم‌دارن روانی میشن ههرروز رو بدنشون کبودی کارو انداختم‌دور و نشستم پای بچم اصلا بچه هام داشتن تلف میشدن ندا یادم میاد تنم میلرزه

>*

آره هست ولی قیمتش بیشتره در ضمن از شرکت های خدماتی بگرین که اگر مشکلی بود اون شرکت وسطه

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚

بعدم شاید کسی تو خونه ای که دوربین باشه دوست نداشته باشه کار کنه 

این کار شرعا مشکل داره

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
خواهر خواهر دست رو دلم نزار من در شرایط دوستت بودم دوتا پرستار گرفتم عوض کردم یکی از یکی بدتر نمیزاش ...

😰😰😰😥😥😢واییی مگه پرستاره وحشی بود خدا لعنت کنه اینجور آدمارو

باید بدونن ک دوربین هست

مخفیانه کسی رو زیر نظر گرقتن از نظر اخلاقی درست نیست

شما خودت باشی با این قضیه کنار میای؟

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

من به نظرم به اشخاصی که نمی شناسید اعتماد نکنید. به نظرم از موسسه پرستاری بگیرید بهتره. من شماره یکیشون که پرستارای خوب داره و 25 سال سابقه فعالیت دارند رو براتون می ذارم البته خودتون تحقیقات هم کنید متوجه میشید

09102152979

02188864508 مرکز پرستاری طپش