امشب خیلی خستم خیلی خیلی خیلی...من نمیگم خدا وجود نداره ولی گاهی وقتا حس میکنم خدا اصلن منو نمیبینه!شمام تاحالا حس کردین؟گاهی وقتا فک میکنم خدا منو مث نخودی افریده😅یا اینکه اصلن منو دوست نداره و هیچ اهمیتی بهم نمیده ...من دو بار کنکور دادم من قبول نشدم و هر بار بدتر ...کلی خرج تراشیدم برا خونوادم ...از بچگی کلی دعوا ناخواسته ایجاد کردم ...الان به هردری میزنم یه کاری کنم بتونم پول دربیارم کمک خرج بشم نمیشه... به دره بسته میخورم همش💔ی کاریو میکنم یهو ول میکنم یا توش موفق نمیشم یا ب هردلیلی نمیشه که تا ته برم و خوب و عالی موفق شم.!عاشق یکی شدم که خب اصلن طرف رل داره و اصلن اهمبتی نداشتم براش ولی باز خودمو وسیله ی سرگرمیش ندادم!کلن از لحاظ عشق و اینا که عاشقِ هرکی شدم اصلن ن بهش رسیدم ن طرف بهم فکر کرد ن دیگه دیدم طرفو هیچی!تازه هم حتی تو فامیل شدم دختر بده😅💔چرا؟چون زنداییم یه چی تو گروه گفت من جوابشو محترمانه دادم و گفتم عاقا ازت ناراحت شدم دیگه من شدم ادم بده😂💔حالا بیا ثابت کن عاقا بولله اونقدم بد نیستم😅😅گاهی وقتا دلم میخواد یه صدای خیلی زیاد و بلندی میداشتم اینقد بلند که هیچی توی جهان بلندت از صدای من نباشه یهو داد بزنم خدایا منو میبینی؟؟؟؟شاید خدا منو میدید!شاید این همه غم و برمیداشت یا شاید اصن ی ذرع بهم توجه میکرد یا بهم میگف فلان کارو کردی دوست نداشتم یا اصن میگف ب عنوان بندم نمیخوامت!اینکه حتی خدام بهم توجه نمیکنه عذابمو چن برابر میکنه ...برام دعا کنین❤