2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلوم ک ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

تا دلت بخواد 

الهی مرگتو ببینم

سیاه بخت بشی 

خیر نبینی از زندگیت 

خبر مرگت رو بیارن 

یه نفرین باحال داره میگه شوهر کنی روزی دو دفعه کتکت بزنه😂😂😂

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

مامانم همش میگفت ایشالا یه دخترگیرت بیادمثل خودت زبون دراز😂الان یه دختردارم زبون درازخانم اسمشوگذاشتم😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

سرنماز موقعه اذان گفت الهی چشات دنبال بچه دیگران باشه و بچه دار نشی ... البته از ته دلش نبود چون ۲تا بچه دارم الان

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

خخخخخ آره بابا

سر نمیدونم چی بود مجرد بودم نفرین کرد ک خداکنه بیفتی ی جایی ک ن ماست باشه بخوری ون دوغ آخه من عاشق این دوتام

الان توزندگی متاهلی دقیقا همینه بیس دبه ماست وده بطری دوغم بخریم فرداش تموم میشه ومن اصلا لذتشو نمیبرم 

باورمیکنی انگاراصلا توخونم من ماست ودوغ ندارم😐

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

اره گفت انشالله انقد دور شدی سال ب سال نبینمت.انقد دور شدم ک تو ۴ سال زندگی یبار دیدمش🥲

وای چرا نفرین مادر انقدزود میگیره آدمو

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡