2777
2789
عنوان

وابستگی

62 بازدید | 3 پست

دخترم هفت سالشه و خیلی بهم وابسته هست به حدی که شبا باید حتما پیش خودم بخوابه چند بار تلاش کردیم از بچگی جای خوابش رو جدا کنیم ولی چون از تنها خوابیدن میترسید مشکلات دیگه مثل شب ادراری و ناخن جویدن و..‌. اینا پیدا کرد منم دیگه بیخیال شدم ولی الان نمیدونم چیکار کنم چطوری به تنها خوابیدن عادتش بدم چند بار شب تو خواب بیدار میشه صدام میزنه تا مطمئن بشه کنارشم ،کسی بوده این مشکل داشته و حلش کرده چه جوری؟

عزیزم.. سعی کن ناخن خوردنشو کنار بزاره... من هنوز که هنوز میجوعم((: خیلی بده... کلا عادت شده برام براش لاک تلخ بگیر بزن هی تشویقش کن بقیه رو نمیدونم

Carter.intp
عزیزم.. سعی کن ناخن خوردنشو کنار بزاره... من هنوز که هنوز میجوعم((: خیلی بده... کلا عادت شده برام بر ...

لاک تلخ امتحان کردم یه مدت اینقدر گریه کرد چون دهنش تلخ میشد که دیگه نزدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاک تلخ امتحان کردم یه مدت اینقدر گریه کرد چون دهنش تلخ میشد که دیگه نزدم 

گنا داره... بعد که عادت شه جلو دوستاش خجالت میکشه نزار همینجوری بمونه واقن من دارم زجر میکشم(:

Carter.intp