سلام دوستان،این سوال شاید فوق احمقانه و چندش بنظر بیاد ولی من واقعا دارم دیوونه میشم چون خیلی وسواسی ام و نمیتونم هم از کسی بپرسم، مجبورم اینجا بگم.ببخشید واقعا اگر چندشه😭
امروز رفتم دستشویی دو ببخشیدددد وقتی داشتم خودم رو میشستم درحد چندتا نقطه مدفوع روی دستم پاشید،اخر کار هم دیدم اصلا مایع دستشویی نداریم و تموم شده و من رفتم از مایع ظرفشویی تو اشپزخونه مایع برداشتم با اون دستم که تمیز تر بود البته،( اون دستم رو هم به شلنگ که کثیف شده بود زده بودم ولی از قسمتی که کثیف نبود(از بالای دستم نزدیک مچ)جا مایعی رو فشار دادم،مایع برداشتم و رفتم تو دستشویی دستمو شستم، ولی الان دارم فکر میکنم که چرا اینکارو کردم نکنه جامایعی اشپزخونه کثیف شده و همه ظرفاهم الان الوده باشن،کاش میرفتم تو حموم میشستم!از طرفی فکر میکنم که بالای دستم که زدم به جامایعی کثیف نبوده،از طرفی میگم حتی اگر یه درصد کثیف بوده باشه چی!وسواس شدیدی گرفتم،الانم یه جا خوندم که هپاتیت با غذای الوده به مدفوع به وجود میاد و میگم نکنه ظرفا کثیف شده باشننننن،اصلا دارم قاطی میکنم به معنای واقعی،چیکار کنمممم؟؟؟!
مسخره ام نکنید توروخدا، واقعا حالم بده!
من نمیدونم چون وسواسی هستم انقدر نگرانم یا واقعا جای نگرانی داره و کار اشتباهی کردم،،،لطفا یه نفر که وسواس نداره بگههه نظرش چیه😐😭