2777
2789
عنوان

دست کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 29 پست
قبلا هم سابقه چنین افکاری رو داشتید؟ ینی هرروز درباره چیزای مختلف فکرای کثیفی و ناپاکی به ذهنتون میا ...

بله من که خودم نوشتم وسواس دارم،از زمانی که یادم میاد وسواس داشتم،شاید دقیق بشه گفت از چهارم دبستان متاسفانه😐یکی دوساله وضعم بهتر شده ولی بازم گهگاهی اینطوری میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مسخره میکنی یا جدی میگی آخه همسرم گاهی میگه وسواس دارم 

نه جدی میگم من وقتی ازسرویس بهداشتی میام بیرون بااینکه دستام شستم مستقیم میرم اشپزخونه دوباره دست میشورم چون دستم به دستگیره توالت زدم همسرمنم میگه وسواس داری

نه جدی میگم من وقتی ازسرویس بهداشتی میام بیرون بااینکه دستام شستم مستقیم میرم اشپزخونه دوباره دست می ...

پس خداروشکر سالمم هرسری بهم میگه وسواس منم میگم وسواس نه تمییییز

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بله من که خودم نوشتم وسواس دارم،از زمانی که یادم میاد وسواس داشتم،شاید دقیق بشه گفت از چهارم دبستان ...

باید حتما مشاور بری وسواس خوب نمیشه فقط از شکلی به شکلی دیگه تغییر میکنه. یعنی هر بار یه جور خودشو نشون میده واقعا تنهایی از پسش بر نمیای مخصوصاااا اگر خیلی شدید باشه. بازم میگم مشاور برید حتما 

باید حتما مشاور بری وسواس خوب نمیشه فقط از شکلی به شکلی دیگه تغییر میکنه. یعنی هر بار یه جور خودشو ن ...

از لحاظ دینی شک وسواسی هیچ اعتباری نداره یعنی اگر وسواسی بگه چیزی پاکه یا نجسه نمیشه به حرفش اعتماد کرد. به افکارت بی اعتنایی کن بگو اصلا میخوام کل ظرفا کل لباسام و..همه کثیف باشه. اوایل سخته اما چاره ای هم نیست

از لحاظ دینی شک وسواسی هیچ اعتباری نداره یعنی اگر وسواسی بگه چیزی پاکه یا نجسه نمیشه به حرفش اعتماد ...

اخه من فکر میکنم خود بیمار پنداری هم دارم،میترسم اگر بی توجهی کنم یه بیماری بگیرم،البته وسواسم تا حدی زیادی در این موارد کمرنگ شده ولی این یه مورد تاحالا پیش نیومده بود برام و یهویی خیلی نگران شدم

اخه من فکر میکنم خود بیمار پنداری هم دارم،میترسم اگر بی توجهی کنم یه بیماری بگیرم،البته وسواسم تا حد ...

خود بیمار پنداری تون هم به احتمال ناشی از وسواسه افکار یک وسواسی اصلا از رو عقل و منطق نیست متاسفانه. بی خود نگران نشید 

بعضی افکار کمرنگ که میشه اما به جاش یک فکر دیگه جانشین میشه. این بیماری سخته ها پشت گوش نندازید خود به خود هم خوب نمیشه هرچی، بگذره درمان شاید سخت تر بشه. پس زودتر برید مشاور حتما . 7یا 8 سال خیلیییی زیاده چرا تا الان نرفتی هرجوری که شده برو 

ببخشید شما میدونی چطور باید یه تاپیک رو حذف کنم؟

فک نکنم بشه پاک کرد. هر از گاهی نی نی یار لینک حذف تاپیک  رو میذارن اونم درباره بعضی پست های خاصه نه همه. نمیشه هر تاپیکی رو پاک کرد