2777
2789
عنوان

راهنمایی برای سوزش واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 62 پست
البته اینم بگم دکتر گفت شاید اون زمان واقعا زگیل تناسلی نبوده و اشتباه تشخیص دادیم ولی من شک دارم ا ...

باور کن اشتباه تشخیص دادن.منم تعجب کردم.دوباره ازمایش مجدد بدید اگه ندارید واکسن گارداسیل تزریق کنید که هرگز مبتلا نشید

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
باور کن اشتباه تشخیص دادن.منم تعجب کردم.دوباره ازمایش مجدد بدید اگه ندارید واکسن گارداسیل تزریق کنید ...

نمیدونم خودمم شک کردم، آخه اون زمان حتی خودمم میدیدم تو آینه زگیل ها رو، حتی کرایو هم کردم، ولی دکترم گفت شاید چیز دیگه بوده و زگیل نبوده

چند ساله استرسشو دارم، همش میترسم،  هزینه ازمایششم بالاست نمیتونم دوباره بدم

اصلا خواب و خوراک ندارم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خودمم شک کردم، آخه اون زمان حتی خودمم میدیدم تو آینه زگیل ها رو، حتی کرایو هم کردم، ولی دکتر ...

اره هزینه زیاده.نگران نباش اصلا...چیز ترسناکی نیس دیگه.شما مطمئن باش سالمی 

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
اره هزینه زیاده.نگران نباش اصلا...چیز ترسناکی نیس دیگه.شما مطمئن باش سالمی 

ممنون عزیزم 

ببخشید خیلی سوال پرسیدم 

بازم تشکر 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خب حتما ورزش کن و فعال باش.انتی اندروژن مصرف میکنی؟پریودی نامنظمت بخاطر همینه

من بدن لاغری دارم،رژیم خوب،

من قند شکر شیرینی نمیخورم،

فست فود نیمخورم،

روغن های شیمیایی نمیخورم،

سینه مرغ و آبگوشت و فقط غذاهای مفید میخورم کاملا طبعی مثلا رب نمی زنم،

نمیدونم چرا اینطور شدم ،

من شخصیتی دارم ک فورا میبازم،نامید میشم میترسم،الان ازوقتی عروسی کردم همش میترسم بچه دارنشیم ،استرس دارم،الانم ک ابنطوری هستم،

راسش از کنار سوراخ باسنمم جوش دراوردم ک موقع مدفوع باعث میشه خون بیاد ازم،

من شرت اصلا نمی پوشم،دستمال معطر نمیزنم همیشه خودم خشک  میکنم

الان مشکل شما دقیقا چیه؟باردارید؟کامل توضیح بدید ببینم میتونم کمکتون کنم

نه باردار نیستم  تصمیم دارم ولی بخاطر عفونت میترسم. بچه اولم تو ماه اخر عفونت گرفتم‌ کیسه آبم پاره شد ولی خوشبختانه مشکلی پیش نیومد. اگه میشه راهنماییم کنید. چیکار کنم عفونتم تمومدبشه

نه باردار نیستم  تصمیم دارم ولی بخاطر عفونت میترسم. بچه اولم تو ماه اخر عفونت گرفتم‌ کیسه آبم پ ...

عفونتت از چه نوعی هستش ترشح سبزه یا سفید؟بو داره؟

عفونتت از چه نوعی هستش ترشح سبزه یا سفید؟بو داره؟

گاهی سبز گاهی سفید بدون بو ولی گاهی خارش میگیرم. و کمر درد و زیر شکمم درد میگیره خیلی دکتر رفتم پماد .شیاف. امپول قرص فایده نداره

گاهی سبز گاهی سفید بدون بو ولی گاهی خارش میگیرم. و کمر درد و زیر شکمم درد میگیره خیلی دکتر رفتم پماد ...

من حس میکنم عفونت لگن گرفتی...کمردرد نشونه التهاب لگنه

باید چیکار کنم؟یه بار هم پلاسما تراپی انجام دادم ولی بی فایده بود

داکسی سایکلین هر ۶ ساعت مصرف کن.به مدت یک هفته فعلا...ببین جواب میده و اینکه صدرصد بعدش عفونت قارچی میگیری بخاطر مصرف این قرص.فلوکونازول هم تموم سدن درمانت استفاده کن.