2777
2789
عنوان

چجوری بچه هامونو خوب تربیت کنیم؟

175 بازدید | 10 پست

این بچه هایی ک خوب بارمیان چجوری تربیت میشن.اینایی ک خراب میشن چرا،منظورم دربزرگسالی ،نمیدونم چیکارکنم بچه هام راه مثبت رو درپیش بگیرن

خودت راه درست برو درست رفتار کن نصف بیشتر راه و رفتی بقبه اش هم آموزش صحیح 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ پددرش همراهیم نکنه چی؟

کارت خیلی سخته اینجوری منم این مشکل رو دارم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

خودت باید خوب باشی :) 

من خانواده خوبی ندارم راستش .. بلد نیستن بچه تربیت کنن .. با فحش و کتک سعی میکنن منو و داداشمو مطیع خودسون کنن .. و بعدش سریع یادشون میره .. ما یادمون میمونه و احساساتمون نسبت ب اولیامون عوض میشه .. اونوقت بهمون میگن کینه ای و عقده ای .. من نمیخام مثل مامان بابام باشم و برای اینکه موفق شم تلاش میکنم .. ی حس تنفر ایجاد شده توم .. ذاتا دختر عاقلی هستم و اینو قبول دارم .. اما گاهی از روی عقده اشتباهاتی میکنم ک پشیمون میشم .. از خدا میخوام کمکم کنه .. شمام سعی کن ی مادر نمونه باشی .. جوری ک فرزندت همش بخاد مثل شما باشه .. ن مثل من ک فرار میکنم از اینکه شبیه خانوادم شم 

منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما