2777
2789
عنوان

برام سواله

64 بازدید | 8 پست

سلام.قبلنا خواهرشوهر کوچیکم تولد دخترامو تبریک میگفت.الان مدتیه استوری میزارم نگاه میکنه اما یه تبریک نمیگه.بگم من تازه اونو بیشتر از خواهرشوهرای دیگم دوست دارم و باهاشون مسافرت زیاد رفتم.بیشتر باهاش صمیمی هستم.شاید بگید یادش میره ولی یه گروه خانوادگی داریم تمام پستهارو لایک میکنه.چطور نمیکنه یه تبریک حالا به من نه به خط بچه ها بفرسته دلشونو شاد کنه .بچه هام دوسش دارن.من حداقل از این یکی توقع داشتم.

والا بعضیا نمیدونم چشون میشه یهویی فاز عوض میکنن، درحالی ک مشکلی باهاش نداری!!! 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا بعضیا نمیدونم چشون میشه یهویی فاز عوض میکنن، درحالی ک مشکلی باهاش نداری!!! 

دقیقا .یکی از فامیلای شوهرمم اینحوری شد ولی حداقل تبریک گفت.اگه بهشون بدی کرده باشم باز یه چیزی

کلا من ازخانواده شوهر انتظار خوبی ندارم وقتی خوبی میکنن جالبه واسم

ببین .بچه هام دوسش دارن طرفش که من نیستم.منم بدی نکردم.اینهمه که بچه ها با عشق در موردش حرف میزنن یه پیام بهشون چیزی نمیشه فقط دل بچه هام شاد میشه که عمشون یادشون کرده

دیگه حتما یه چیزیش هست مطمعنن بی دلیل نیست

هر دلیلی هم داشته باشه باز بچه هام بچه های داداشش هستن خط هم خودشون دارن به خطشون پیام میداد.ادم با بچه که طرف حساب نمیشه اگه دلیلی هم داشته باشه

هر دلیلی هم داشته باشه باز بچه هام بچه های داداشش هستن خط هم خودشون دارن به خطشون پیام میداد.ادم با ...

این موقع ها ادم وقتی از چیزی دلخوره مث خواهر شوهر شما بیشتر بچه های شما حساب میشن تا بچه های برادرش

ببین .بچه هام دوسش دارن طرفش که من نیستم.منم بدی نکردم.اینهمه که بچه ها با عشق در موردش حرف میزنن یه ...

خب همینه دیگه منم حیفم میاد بچه هام آدمای بی احساس ودوست داشته باشن البته خواهرشوهرشماروقضاوت نمیکنم شاید اون دلایل خودشو داشته باشه من کلی میگم