خانوما دوماهه ک عقد کردم شوهرمم راهش دوره بخاطر شغلش ، قبلا خیلی خوب بود از لحاظ محبت و... اما از وقتی همش دعوا و یحث میکنم باهاش خیلی نسبت ب قبل سرد شده، اینم بگم ک من دارم خیلی سعی میکنم جدیدا خوب بشم و مث قبل بشم ولی اون خیلی سردشده ، الان اسکرینارو میزارم راهنماییم کنید توروخدا 😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند روزه همه بابت بی محبتی های پارتنرشون ناراحتن،چرا همه اینجوری شدن😔
غروری که زیرپایش خورد شده بود را محکم تر و بلندتر از قبل ساختم و قلبی که هرثانیه براش میتپید را به سنگ سردی تبدیل کردم که از هیچ احساسی سر در نمی آورد😌🖤
کلا مرد ها بعد عقد آدم های واقعی میشن 😂 عمو من بعد عقد گریه میکرده میگفته که شاید زن خوشکلی ...
عموت دلش دریاست مگه نه همه چی ظاهر نیست تا قیامت یکی خوشگل تر پیدا میشه باز
و البته خوشگلام نمیگن بهت بفرما😐😂
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂