نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 عنوان ساک بارداری 70 بازدید | 5 پست با عدد بتا ۳۱۳۹ ساک بارداری دیده نشد این یعنی چی؟ 1401/06/16 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شانلی۱۱۱۱ عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2573 سونو واژینال رفتیخدایی نکرده خارج از رحم نباشه گروه نارنجی🧡 وزن اول ۷۵🧡 هدف اول ۷۰🧡 هدف دوم ۶۵🧡 هدف
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 سونو واژینال رفتی خدایی نکرده خارج از رحم نباشه رفتم شبانه روزی دختره اصلا هیچی بارش نبود صبح رفتم فوق تخصص گفت ۱۰ روز صبر کن ولی خارج رحمی اگر باشه باید خیلی درد داشته باشی دلم عین سیر و سرکه میجوشه
شانلی۱۱۱۱ عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2573 رفتم شبانه روزی دختره اصلا هیچی بارش نبود صبح رفتم فوق تخصص گفت ۱۰ روز صبر کن ولی خارج رحمی اگر باشه ... خدا نکنه خارج از رحم باشهمن تجربشو دارم اولش که درد نداری درد مال اون موقعی هست که دیگه لوله داره پاره میشهلکه بینی داری؟ گروه نارنجی🧡 وزن اول ۷۵🧡 هدف اول ۷۰🧡 هدف دوم ۶۵🧡 هدف
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 خدا نکنه خارج از رحم باشه من تجربشو دارم اولش که درد نداری درد مال اون موقعی هست که دیگه لوله داره ... لکه تا چه اندازه؟دیروز یه کوچولو قهوه ای روشن داشتم ک دکتر شیاف داد استفاده کردم الا دیگه لکع بینی ندارم میشه بگی دقیقا چطوریه؟
شانلی۱۱۱۱ عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2573 لکه تا چه اندازه؟دیروز یه کوچولو قهوه ای روشن داشتم ک دکتر شیاف داد استفاده کردم الا دیگه لکع بینی ن ... ببین اصلا شیاف استفاده نکن اول برو سونو واژینال ببین ساک هست یا نهمن لکه بینی قهوه ای داشتم زیاد نبود بعضی وقتا هم سیاه بود رفتم سونو شکمی دیده نشد رفتم واژینال گفتن خارج از رحمه گروه نارنجی🧡 وزن اول ۷۵🧡 هدف اول ۷۰🧡 هدف دوم ۶۵🧡 هدف