2777
2789
عنوان

درددل

73 بازدید | 16 پست

حدود سه سال پیش همسرم با دختری پیام بازی کرد ومن فهمیدم و اطهار پشیمانی کرد ومن کوتاه اومدم از اون روز عوض شد ولی من دیگه آدم سابق نشدم وروح وروانم نابود شد به حدی که شدم بی انگیزه و بی اعصاب وهمش سر پسرم داد میزنم وعلاقه ای به خودشم ندارم و میلی به روابط زناشویی ندارم ، همش بهش میگم اگه قلبت از عشق من پریود خطا نمی رفتی ، میگه کاش من میمردم وبه روم نمی آورردی ، یه دونه پسر دارم تصمیم گرفتم دیگه بچه نیارم ولی بعضی شبا بخاطر بچم گریه میکنم براخودم همش میگم چرا زندگیم سرد شد

اشتباه نوشتی پریود😬😬😬

‌ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببخش

قربونت گلم چه حرفیه ❤❤❤

‌ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

عزیزم برا خیلیها پیش میاد نباید امیدت از زندگی رو از دست بدی و از زندگی خوب دور بشی .فقط ازش دیگ انتظار نداشته باش انتظار وفاداری ازش نداشته باش ولی اونم انسانه و ی خطایی کرده ببخشش  .سعی کن ی مشاور هم برید که خیلی کمکتون میکنه و صحبت کردن سبکتون میکنه 

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
عزیزم برا خیلیها پیش میاد نباید امیدت از زندگی رو از دست بدی و از زندگی خوب دور بشی .فقط ازش دیگ انت ...

اصلا فکرشو نمیکردم اصلا ، حالا دست ودلم به زندگی نمیره هرکار میکنم یادم بره نمیره

همین که در حد پیام بوده خیلی خوبه 

همین که پشیمونه و دیگه تکرار نمیکنه خیلی خوبه 

حتما ی مشاوره برید چون به مرور حالت بدتر میشه و تو نمی تونی حالت رو خودت خوب کنی باید از مشاور کمک بگیری

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂

عزیزم فراموشش کن .اون بنده خدا که پشیمونه.ی لحظه فکر کن خدا نکرده شما به جا شوهرت خیانت میکردی دوست داشتی اونم کینه به دل بگیره؟

برای آرامش زندگی خودت و شوهرت و بچه گلت فراموش کن و از ته دل ببخشش. فک کن اصلا همچین اتفاقی رخ نداده

همین که در حد پیام بوده خیلی خوبه  همین که پشیمونه و دیگه تکرار نمیکنه خیلی خوبه  حتما ی ...

اس مشاور میارم میگه خودت به خودت کمک کن جدی نمیگیره ، این وسط پسرم ضربشو خورد حوصله ندارم باهاش بازی کنم میدونی اصلا رابطه رو دوست ندارم وبا عشق انحام نمیدم بخاطر همین قید بچه دوم رو زدم 

عزیزم خودت برو مشاوره 

یایکم تند صحبت کن د بگو اگه میخوای ببخشمت بیا مشاوره 

این وسط بچه بی گناهت داره تاوان میده 

حقشه که ی مادر پر شور و نشاط داشته باشه 

حقشه که برادر یا خواهر دیگری داشته باشه 

حقشه که زندگی شادی براش مهیا کنید 

لطفا به خاطر بچه ات هم شده برو مشاوره 

حتی به خاطر خودت .ممکنه خدا نکرده دچار افسردگی بشی چون مدام داری غصه میخوری 

آلان با چند جلسه روانشناس کمک خودت کن که فردا مجبور نباشی قرص و دارو بخوری و بری پیش روانپزشک