2777
2789
عنوان

برا جهاز چی بخرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 111 پست
خودمم نظرم بیشتر رو خاکستریه اخه صورتیش کمرنگه روش همه‌چی پیداس

هم اون

همین که به تم آشپزخونه نمیاد و تو ذوق میزنه

ولی طوسی به همه چی میاد

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چی کاربدش بیشتره

توی اتاق خوابت یه تخت شیک با روتختی ستش ، یه اینه هالیوودی به جای دراور ، دراور و اینه الان قدیمی شده یه اینه هالیوودی بگیر با باکسای کنارش ، و یک کمد لباس و صندوقچه چادر نماز و یک اباژور یا چراغ خواب شیک  به نظرم همینا کافیه واسه اتاق خوابت با یه جفت کفش رو فرشی فانتزی ، لوازم ارایشی مراقبتی و چند تا عکس خوشگل با همسرت بگیر ،رنگ لباست تو عکساتون با رنگ اتاق خوابت یکی باشه مثلا اگر سفیده اتاقت لباستونم سفید همینا اتاق خوابتو زیبا میکنه 

شماهای که جهاز کامل میدین ایا پسر از خودش خونه داره؟حتی اگر جهاز کامل بدین باز میره رهن‌میشینه؟ نمیتونم درک کنم فاز خانواده دختر چیه ک جهاز کامل میدن داماد خودش و لباسش میاد وسط میشینه فقط؟!!!!!!!!

اخه چی کاربدش بیشتره

چرخ گوشت هاونگ پلوپز گوشت کوب برقی اسنک پز فرگاز اتو چرخ خیاطی سرویس چینی سرویس دم دست سرویس قاشق ب تعداد سرویس چینی ی سرویسم واسه دم دست 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  
ی سرویس گرانیت از قبل خریدن برام زرشکی تیرس میخام ی سرویس هم مشکی بخرم سرامیکی میگن فک کنم

مارکش نمیدونی چیه؟

من بوش میخوام بخرم فردا میرم بخرمش

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
ابمیوه گیر خردکن زودپز برقی سرویس چینی سرویس کارد وچنگال بخر اما سرخ کن وچرخگوشت و بار پز نخراینا چن ...

زود پز برقی ب کار نمیاد ارام پز خیلی بهتره چرخ گوشت میخواد ولی سرخ کن نه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد