خانما من دماغمو دو سالی میشه عمل کردم حالا نمیدونم تو عکسا معلوم باشه یا نه تا جایی که تونستم برش زیاد ندادم عکسامو فقط چش و ابرو دهنو رنگ زدم ولی بنظرم ورم داره و بزرگه خوبم نفس نمیکشم عکس چندتا میزارم لطفا نظر بدید خوبه بده درازه کوتاهه ناراحت نمیشم
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اع مینیاتوری تویی😁شاید باورت نشه ولی همیشه تاپیک هاتو چک میکنم تاپیک های باحالی داری و همینطور بیو ...
مرسی عزیز دلم😁نظر لطفته♥️🧶🌼
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون