2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی لایک

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

فقط یه بار برام اتفاق افتاده 

یه بار تا ساعت سه بیدار بودم بلند شدم برم وای فا رو خاموش کنم قشنگ حس کردم یه چیزی جلوم بود از بدنم رد شد بعد مات موندم و یهو دویدم تو حال خاموشش کردم وای فارو برگشتم خوابیدم و خودمو خوب دلداری دادم که بخاطر اینکه  تا نصف شب بیدار بودم گیج بودم😐🤦‍♀️

خدایا شکرت ❤

کثافتها وسایلم رو دائما جابجا میکنن اینقدر دنبالشون میگردم یکروزی یه جایی پیدا میشه احمقهای روانی دیوونه اگه راست میگن خودشون رو نشون بدن ببینن باهاشون چکار میکنم فکر کردن من اشرف مخلوقاتم ازشون نمیترسم اونا باید از من بترسن کثافتهای روانی 

صبح تازه دخترم اروم گرفته بود و خوابیده بودم حدودا فک کنم طرفای شیش اینا بود دیدم یکی بیدارم میکنه میگه زهرا زهرا گفتم چیه نگا کردم دیدم شوهرمه خم شده نزدیک صورتم میگه چایی نزاشتی گفتم خودت بخور توروخدا گرفدم باز بخابم طاقت نیاوردموچشامو باز کردم دیدم نیس رفته سرکار زنگ زدم بهش گفتم کجایی صبحونه خوردی؟گفت اره بخواب دلم نیومد بیدارت کنم همینجا تو شرکت خوردم ...